Молодіжний чемпіонат. 11-й тур. «Дніпро» – «Динамо». Прев’ю

Молодіжний чемпіонат. 11-й тур. «Дніпро» – «Динамо». Прев’ю

Початок о 15:00.

«Динамо»: на виїзді успішніше, ніж удома

У нинішньому сезоні молодіжний склад «Динамо», з 16 очками займає п'яте місце (у разі перемоги може переміститися на четверте) на виїзді грає успішніше, ніж удома. У чотирьох гостьових матчах «біло-сині» не програвали, два рази вигравши («Арсенал», «Ворскла») та двічі зігравши внічию («Кривбас», «Шахтар»).

Після матчу з «Зорею» (1:2) в минулому турі старший тренер динамівської молодіжки Олександр Хацкевич не став робити трагедії з поразки. «У першому таймі хлопці старалися швидко працювати, можливо, щось не виходило. Але по цій грі ніяких претензій до них бути не може», – так прокоментував тренер гру своїх підопічних.

У цілому на виїздах молодіжка «Динамо» звично залишається підтримки футболістів, які не проходять в основу, що, як показують результати, анітрохи її не послаблює.

У «біло-синіх» у майбутньому поєдинку проти «Дніпра», можливо, повернеться на поле нападник Олег Маїк (на фото), який в останній раз виходив на поле наприкінці серпня.

«Дніпро»: ставка на домашні поєдинки

Після десяти турів «Дніпро» йде на шостому місці в турнірній таблиці, відстаючи від «Динамо» лише на одне очко, і в разі перемоги в майбутньому поєдинку може обігнати киян. Більшість очок (11-ть із 15-ти) дніпропетровці заробили в домашніх стінах.

В останньому турі «Дніпро» грав на виїзді з «Шахтарем», який лідирує в чемпіонаті. До 75-ї хвилини гості вели в рахунку у два м'ячі, але примудрилися не тільки втратити перемогу, але й зовсім програти, пропустивши вирішальний м'яч на п'ятій компенсованій хвилині зустрічі.

Особливо налаштовується на майбутній матч із «Динамо» Денис Балан, якого орендовано дніпропетровцями саме у «біло-синіх». У нинішньому сезоні захисник провів за молодіжний склад «Дніпра» всі десять матчів (вісім із них повністю), в яких забив один м'яч і отримав дві жовті картки.

У нападі ж розігрався Євген Бохашвілі, який на даний момент із шістьма забитими м'ячами в активі очолює гонку бомбардирів. В останніх поєдинках також багато забиває його колега за амплуа Руслан Бабенко, який відправив у ворота «Чорноморця» (9 тур) і «Шахтаря» (10 тур) три м'ячі.

Сезон 2011/2012: виїзна перемога «Динамо»


У минулому сезоні «Динамо» на виїзді перемогло дніпропетровців – переможний м'яч на свій рахунок записав В'ячеслав Панфілов уже в компенсований час першого тайму. У Києві ж команди розійшлися миром – на гол Бадрі Акубардії «Дніпро» відповів точним ударом Євгена Пасіча. Догравали підопічні Олександра Хацкевича домашній матч у меншості – вже в додатковий час за повторне попередження поле достроково покинув захисник Іван Трубочкін.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер