U-21. 15-й тур. «Металург» (З) – «Динамо» - 2:2

U-21. 15-й тур. «Металург» (З) – «Динамо» - 2:2

У цій грі солідне посилення молодим динамівцям надійшло з першої команди. Ігрову практику мали отримати воротар Денис Бойко, захисники Леандро Алмейда і Айіла Юссуф, півзахисники Дуду та Сергій Рибалка. Маючи таких майстрів у складі, «Динамо» швидко позначило свою перевагу на полі як територіально, так і забитими м'ячами.

Немов для розігріву, провівши в дебюті зустрічі кілька перспективних атак, на 14-й хвилині динамівці відкрили рахунок. Дуду перехопив передачу суперника, віддав м'яч у вільну зону на Дмитра Хльобаса (на фото), який ударом з лінії штрафного майданчика пробив повз воротаря.

На початку зустрічі кияни грали легко і розкуто, часто атакували і вже на 23-й хвилині довели свою перевагу до двох м'ячів. Захисник Бадрі Акубардія в боротьбі з двома захисниками зумів прострілити в район одинадцятиметрової позначки, звідки Сергій Рибалка в один дотик майстерно переправив м'яч у сітку - 2:0! Досягши досить серйозної переваги, кияни знизили темп, почавши вести гру другим номером.

Господарі наданим шансом скористалися, провівши кілька перспективних атак. Хоча роботи у Бойка було мало, м'яч все ж «ходив» по ​​його половині поля. На 34-й хвилині запорожці розіграли хорошу атаку, в завершальній стадії якої Штурко скинув м'яч під удар Юсову і той першим же дотиком з 15-ти метрів відправив його в дальній кут.

У перерві наставник «Металурга» Сергій Зайцев провів три заміни, намагаючись свіжими гравцями нав'язати супернику свою гру, однак з цього мало що вийшло, оскільки м'ячем більшу частину другого тайму володіли гості, створивши кілька перспективних моментів.

Наприкінці першої години зустрічі протягом хвилини динамівці тричі пробивали по воротах Бабійчука! Найнебезпечніший з цих ударів був від Каталіна Карпа, який обіграв перед цим двох захисників, але м'яч з лінії воріт виніс Імереков. У господарів найактивнішим був Дмитро Юсов, який постійно тримав у напрузі захист «біло-синіх». Один з його підступних ударів пройшов трохи вище поперечини. Відповіддю став вихід сам на сам з голкіпером Хльобаса, але в останній момент Попович вибив м'яч з-під його ніг.

Гра так і підходила до логічної перемоги динамівців, коли в одній з атак за три хвилини до закінчення основного часу матчу Бойко, намагаючись заволодіти м'ячем, вийшов з воріт і вистрибнув на Татаркова. Арбітр призначив пенальті, який чітко реалізував Коньков.

Намагаючись повернути втрачену перемогу, динамівці з новими силами пішли вперед. Арбітр компенсував шість хвилин, але і їх виявилося замало. У підсумку, нічия 2:2.

Молодіжний чемпіонат. 15 тур

9.11.2012. м. Запоріжжя, стадіон «Титан». 120 глядачів

«Металург» (З) - «Динамо» - 2:2 (1:2)

«Металург» (З): Попович (Бабійчук, 46), Імереков (Сосоєнко, 90 +4), Нестеров (к) (Дугієнко, 46), Рошич, Ульянов, Юсов (Татарков, 80), Задоя, Матяш, Штурко, Коньков, Глушко (Савеленко, 46).

«Динамо»: Бойко, Алмейда, Трубочкін, Братков (к), Акубардія, Юссуф (Ягодинскіс, 71), Карп, Дуду (Раджабов, 46), Цибульник, Рибалка (Маік, 85), Хльобас.

Голи: Юсов (34), Коньков (88, з пенальті) - Хльобас (14, гольовий пас Дуду), Рибалка (23, пас Акубардія)

Попереджені: Юсов (27), Задоя (42), Рошич (90) - Карп (17), Маік (90 +2).

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер