Молодіжний чемпіонат. 4-й тур. «Кривбас» – «Динамо» – 1:1

Молодіжний чемпіонат. 4-й тур. «Кривбас» – «Динамо» – 1:1

У виїзних поєдинках Олександр Хацкевич рідко розраховує на допомогу гравців першої команди. Нікого з досвідчених виконавців, які «понюхали» пороху в колективі Юрія Сьоміна, не виявилося і цього разу. В результаті молодь динамівців доповнили юніори Яремчук, Мілютін та Чумак, які виступають у першості U-19, але й тих не вистачило на повноцінну заявку, в ній опинилося лише 17 футболістів.

Ворота «Динамо» захищав Бущан, квартет захисників (зліва направо) склали Акубардія, Ягодінскіс, Братков та Трубочкін. У центрі півзахисту зіграли Цибульник та Карп, за фланги півзахисту відповідали Раджабов (ліворуч) та Лазарович (праворуч), попереду вийшла пара форвардів Хльобас та Тищенко. Хацкевич обрав класичну схему 1-4-4-2.

Сили команд були приблизно рівні, що показали перипетії зустрічі. У першому таймі трохи активнішими були динамівці, їм частіше вдавалося доводити м’яча до штрафного майданчика суперника, завдавати ударів, нехай і таких, які не несуть особливої ​​загрози для воротаря. Благо, в день матчу над футболістами, та й глядачами теж, змилостивилася погода. Замість спеки, коли стовпчик термометра в тіні доходив до +35, прийшла хмарність та невеликий дощ. Погода додала сил футболістам та хвилювання, що матч розпочнеться о 3:00 дня, зникли самі собою.

На 37-й хвилині Георгій Бущан парирував підступний удар Ляшенка зі штрафного. А буквально в наступній атаці м’яч залетів у ворота, але на протилежному боці поля. Каталін Карп навісив із лівого флангу, Роман Яремчук головою скинув м’яч під удар Дмитру Хльобасу, який холоднокровно пробив у дальній кут. За решту до свистка на перерву хвилин динамівці могли подвоїти перевагу, якби трохи успішнішими були Азам Раджабов та той же Хльобас.

Розпочати в тому ж дусі другу половину зустрічі киянам не вдалося. Криворіжці змогли заволодіти перевагою, налагодити контроль м’яча. Як то кажуть, за сумою моментів команда «награла» на забитий м’яч, автором якого став екс-динамівець Тарас Стретович. У минулому турі його удар приніс «Кривбасу» перемогу над «Шахтарем», а в цьому, як виявилося, забрав два очки у «Динамо». Результативного удару Стретович завдав на 53-й хвилині, а в наступному ігровому епізоді футболіст побачив перед собою «червоне світло». Тарас невиправдано брутально зіграв у центрі поля проти Олександра Цибульника, отримав другу жовту картку й залишив свою команду догравати матч у меншості.

Якби динамівці були трохи досвідченішими, напевно, більш ефективно розпорядилися би отриманою перевагою. Хацкевич вирішив підсилити атаку, випустивши замість опорного півзахисника Цибульника нападника Олега Маїка. Моменти вийти вперед у «біло-синіх» були, не склалося з реалізацією. Євген Чумак пробив із кута штрафного майданчика трохи вище за поперечину, із ударом Олексія Мілютіна з 12-ти метрів впорався воротар.

В останній чверті години всі події відбувалися на половині поля господарів. Могли відзначитися Маїк та Карп, рефері відмінив гол капітана Антона Браткова...

У підсумку нічия, 1:1. Після двох перемог на старті динамівці другий матч поспіль завершують внічию.

Сезон 2012/13. Молодіжний чемпіонат. 4 тур

м. Кривий Ріг, стадіон «Будівельник». 300 глядачів

«Кривбас» – «Динамо» – 1:1 (0:1)

«Кривбас»: Іваненко, Лещенко – кап, Сердюк, Мостовий (Ткачов, 61), Лозвір, Тищенко, Клименко (Петриченко, 46), Ляшенко (Данилюк, 90+2), Стретович, Клушин, Ольховський (Пронак, 78).

«Динамо»: Бущан, Акубардія, Трубочкін, Братков – кап, Ягодінскіс, Цибульник (Маїк, 66), Лазарович (Мілютін, 58), Раджабов (Чумак, 73), Карп, Хльобас, Яремчук (Болденков, 84).

Голи: Стретович (53) – Хльобас (40, гольовий пас Яремчук).

Попереджені: Стретович (33), Лозвір (79) – Акубардія (41), Ягодінскіс (67)

Вилучений: Стретович (54, друге попередження).

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер