Молодіжний чемпіонат. 9-й тур. «Динамо» – «Карпати» – 1:1. Звіт

Молодіжний чемпіонат. 9-й тур. «Динамо» – «Карпати» – 1:1. Звіт

Нечисленні віддані шанувальники динамівських кольорів, що не пропускають матчі команди на клубній домашній арені, відразу пожвавішали, побачивши 37-річного голкіпера Олександра Шовковського, який розминався та готувався до першої після майже п’ятимісячної паузи гри. Тривалий період відновлення залишився позаду, і наш легендарний воротар із звичною капітанською пов’язкою знову у воротах нехай і молодіжного, але «Динамо»!

Глядачі також не без задоволення побачили у складі киян ще кілька потенційних гравців основи. Знову, після періоду реабілітації, з’явився на полі бразильський захисник Леандро Алмейда, а в центрі поля з перших хвилин почали господарювати Сергій Рибалка та нігерієць Лукман Аруна. Найактивнішим же в початкові 30 хвилин зустрічі, які не принесли голів жодній із команд, був динамівський нападник Дмитро Хльобас. Він і паси роздавав у завершальній стадії атаки, і сам кілька разів небезпечно загрожував воротам Лазаровського.

На 32-й хвилині до динамівців закономірно прийшов успіх. Євген Чумак із правого флангу навісив до штрафного майданчика, де Каталін Карп головою в падінні красиво спрямував м’яча до сітки воріт гостей. До завершення першого тайму динамівці продовжували насідати на ворота гостей, а ті в свою чергу відповідали небезпечними контрвипадами, в одному з яких «біло-синіх» врятував Шовковський.

У другому таймі гра загострилася з перших же хвилин. Підопічні хорватського тренера львівської молодіжки Ігора Йовичевича сміливо пішли вперед та почали створювати небезпеку біля воріт команди Хацкевича. Той, щоб загострити гру попереду, випустив замість півзахисника Рибалки нападника Артема Кравця. Наш форвард був як завжди активний, але губився в останній момент під час вибору найгострішого продовження або завершенні атаки. «Карпати», у свою чергу, намагалися все ж торувати доріжку до воріт «Динамо», і на 83-й хвилині домоглися свого. Костевич прийняв м’яча на лівому фланзі й потужним дальнім пострілом спрямував м’яча під поперечину воріт динамівського стража воріт.

Заключні хвилин не принесли дивідендів жодному з конкуруючих клубів. У підсумку бойова нічия – 1:1.

Молодіжний чемпіонат. 9-й тур

13.09.12. Київ. Стадіон «Динамо» ім.В.Лобановського, 150 глядачів

«Динамо» – «Карпати» – 1:1 (1:0)

«Динамо»: Шовковський (к), Алмейда, Трубочкін (Мілютін, 68), Братков, Акубардія, Ягодінскіс, Аруна, Рибалка (Кравець, 46), Чумак (Полегенько, 58), Карп (Цибульник, 83), Хльобас.

«Карпати»: Лазаровський, Гудак (к), Березовський, Савченко, Толстик, Чачуа, Семчук (Смук, 77), Загідулін (Фляк, 90), Страшкевич, Костевич, Красномовець.

Голи: Карп (32, гольовий пас Чумак) – Костевич (83)

Попередження: Чумак (56) – Березовський (50), Семчук (67)

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер