Молодіжний чемпіонат. 9-й тур. Прев’ю. «Динамо» - «Карпати»

Молодіжний чемпіонат. 9-й тур. Прев’ю. «Динамо» - «Карпати»

Початок зустрічі о 17:00.

У Донецьку не поступилися

У минулому турі молодіжної першості підопічні Олександра Хацкевича зустрічалися з «Шахтарем», який займає перше місце в турнірній таблиці. Поєдинок у Донецьку завершився результативною нічиєю
1:1, яка стала першою для гірників і третьою для «Динамо» нинішнього сезону.

Але не варто забувати, що до Донецька наша молодь вирушила не в найкращому настрої, оскільки туром раніше «біло-сині» в рідних стінах зазнали несподіваної, і поки єдиної поразки в поточному чемпіонаті (від «Чорноморця» - 0:1), перервавши тим самим свою безпрограшну серію з шести матчів.

Нестабільний суперник

Минулого сезону молодь «Карпат» виступала на порядок краще «основи», зайнявши дев'яте місце, в той час як, нагадаємо, над першою командою до останнього матчу чемпіонату тяжіла загроза вильоту з Прем'єр-ліги. З особливостей виступів дубля «зелено-білих» варто виділити проблемну гру в обороні, так як у 30-ти матчах команда пропустила 64 м'ячі (більше тільки столичний «Арсенал» - 65). Не люблять галичани грати і в нічию, завершивши чемпіонат лише з чотирма нічиїми, а також здобувши перемоги і програвши по 13 разів.

Нинішнього ж сезону підопічні хорвата Ігоря Йовичевича, до речі, екс-півзахисника «Реал» Мадрид Кастілья (79 матчів, 15 голів), виступають дуже нестабільно. Після трьох програшів на старті чемпіонату, команда зуміла зібратися і здобути дві перемоги, але потім знову пішли дві поразки.

У попередньому 8-му турі львів'яни зуміли вдома переграти донецький «Металург». Матч для господарів видався дуже непростим, адже вже на 9-й хвилині зустрічі вони поступалися в рахунку. Але ще до кінця тайму зусиллями Павла Гудіми, який цього сезону провів у Прем'єр-лізі вже чотири матчі за основну команду, «Карпати» рахунок зрівняли, а в другій половині зустрічі Тарас Смук та Володимир Костевич своїми точними ударами здобули перемогу «зелено-білим».

Як було минулого сезону?

Минулого сезону в Києві молоді динамівці в пух і прах розбили своїх львівських однолітків, перемігши з рахунком 4:1 (хет-трик оформив Рибалка, а ще один м'яч забив Кравець), і це при тому, що після першого тайму в рахунку вели гості.

Що ж стосується львівського протистояння, то там команди не зуміли виявити переможця
2:2. У «Динамо» забивали Хльобас та нещодавно орендований запорізькому «Металургу» Парцванія.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер