Молодіжна команда «Динамо» готова вирушити на збір до Туреччини

Молодіжна команда «Динамо» готова вирушити на збір до Туреччини

За цей час підопічні Юрія Мороза зіграли два контрольні поєдинки. А в неділю, 28-го січня, команда вирушить на двотижневий збір до Туреччини. Детальніше про роботу в Києві, спаринги та плани на період зарубіжної підготовки розповів наставник резервістів Юрій Мороз:

- Усе пройшло добре, усю заплановану роботу виконали, провели хороші контрольні матчі. 17-го січня, на жаль, спаринг не відбувся, а 23-го зіграли внічию з «Волинню» 1:1 та 26-го мінімально поступилися «Оболоні» 0:1. Обидві гри з командами першої ліги вийшли дуже хорошими: перевірили себе і побачили, над чим ще потрібно працювати.

Решту часу тренувалися в манежі - погодні умови, а саме сильний мороз, не давали можливості займатися на вулиці. Чергували роботу над загально-фізичною підготовкою з тактичною.

Глобальних претензій до хлопців щодо фізичної форми після виходу з відпустки немає, але в плані зайвої ваги і процентного співвідношення жиру в нас є група професіоналів і група любителів. До останніх – пильніша увага з боку і тренерів, і лікарів - вимагаємо, щоб привели себе до норми.

Що стосується кадрових питань, то нам удалося зберегти склад, подовжити з хлопцями контракти. Новачків поки не передбачається. Був на перегляді захисник Руслан Бариляк з ФК «Львів», справив гарне враження, але з об'єктивних причин не залишився.

У Туреччині у нас заплановано три контрольні гри - 1-го, 5-го і 10-го лютого. Є певні вимоги до хлопців при грі в обороні, відборі м'яча, швидкому переході в атаку, потрібно багато показати, навчити, закріпити. Хотілося б від них добитися активнішої гри вперед, більше агресії, руху, інтенсивності. План роботи є, за необхідності в процесі підготовки будемо вносити корективи вже на місці.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер