Монтелла вже програвав київському «Динамо»

Монтелла вже програвав київському «Динамо»

Один із таких епізодів стався 15 вересня 2004 року в рамках групового етапу Ліги чемпіонів на римському «Стадіо Олімпіко».

Згадуємо ми про нього, оскільки у драматичному матчі між «Ромою» та київським «Динамо» взяв участь нинішній головний тренер флорентійських «фіалок» Вінченцо Монтелла. 

У першому таймі гості, збільшуючи з кожною хвилиною свою перевагу, перегравали господарів, у яких лідера всіх атакуючих починань Тотті закрив Юссуф, а «аероплан» (прізвисько Монтелли) так і не спромігся жодного разу набрати потрібну висоту та подолати динамівський бар'єр. 

Напевно, у багатьох у пам'яті залишився ключовий момент зустрічі, в якому Горан Гавранчич зі штрафного удару не залишив на 29-й хвилині жодного шансу Івану Пеліцоллі. 

Становище «вовків» ще більше ускладнилося, коли за хамське порушення правил на 45-й хвилині було вилучено французького захисника Мексеса. 

Трибуни, на яких зібралося 38,000 глядачів, невдоволено гули, проводжаючи команди на перерву, й тут не витримав один із уболівальників «Роми», який влучив якимось предметом в обличчя головного арбітра матчу зі Швеції Андерса Фриска. Той, зі слідами крові на обличчі, прийняв рішення відмовитися від подальшого проведення поєдинку, що пізніше призвело до технічної поразки римського клубу – 0:3...

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер