Ми цінуємо людей, які зберегли нам мирне небо над головою

Ми цінуємо людей, які зберегли нам мирне небо над головою

Нинішня зустріч, як і всі попередні, пройшла в теплій сімейній атмосфері. Захід було організовано для дітей, які перебувають під опікою благодійних організацій «Родина» та «Квіти полину».

У день 27-ї річниці трагічних подій на Чорнобильській АЕС на зустріч із дітьми, прийшли президент «Динамо» Ігор Михайлович Суркіс, футболісти Артем Мілевський та Олександр Алієв, а також тренери молодіжного складу «Динамо» Олександр Хацкевич та Олексій Герасименко.

Нинішня зустріч стала ювілейною, двадцятою за ліком. Із вітальним словом перед дітьми, а також їхніми батьками виступив президент «Динамо» Ігор Михайлович Суркіс:

- Сьогодні нам легше було б не говорити, а помовчати. Але ми збираємося 19-й рік поспіль, і в ці дні хотілося би сказати величезне спасибі всім тим людям, які захистили нашу країну від страшної катастрофи. Їх усіх безперечно можна назвати героями, тому що коли лихо нависло над нашою країною, то на тих люди, які захищали нас, і на їхніх дітях, які сьогодні сидять у цьому залі, позначилися наслідки цієї страшної Чорнобильської аварії. Але завдяки цим людям сьогодні ми продовжуємо грати у футбол, продовжуємо радувати вас своїми перемогами, хоч і не завжди. Хотілося би робити це частіше. Хлопці за дві години вийдуть на поле грати за дубль, багато з них завтра в основному складі – це говорить про те, що вас люблять, вас цінують, і ми цінуємо кожного нашого вболівальника й особливо тих людей, які зберегли нам мирне небо над головою. Низький вам усім уклін, величезне вам спасибі, ми були з вами, й ми завжди будемо залишатися поруч із вами.

Після завершення зустрічі діти та дорослі, які супроводжували їхні, з радістю отримали подарунки від Артема Мілевського та Олександра Алієва, й вирушили на стадіон імені Валерія Лобановського, адже за годину футболісти, які вручали їм презенти, та їхні тренери мали протистояти молодіжному складу дніпропетровського «Дніпра».

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер