Торт та шампанське...

Торт та шампанське...

Опівдні в розкладі у футболістів, хто брав участь у вчорашній зустрічі, була запланована прогулянка протягом півгодини набережною Марбельї. Ті ж, хто зі «Стяуа» не грав чи провів дуже мало часу в матчі (Алієв, Богданов, Михалик, Селін, Сидорчук, Хльобас), вирушили на пробіжку разом із Вінченцо Пінколіні.

Якщо ви подумали, що опинившись на набережній, хлопці насолоджувалися іспанським сонцем та легким середземноморським бризом – ви помиляєтеся. Учергове за дев'ять днів погода змінилася. Небо знову затягнуло хмарами, а якраз перед виходом «біло-синьої» делегації з готелю розпочався легкий дощ, який незабаром посилився.

Отримавши настанови від головного тренера, динамівці розійшлися не одразу. Вставши півколом, колектив дружніми оплесками привітав Андрія Богданова з Днем народження, адже, нагадаємо, 21 січня йому виповнилося 23 роки!

«Ми підготували торт та шампанське, а ти втік...», – сказав, посміхаючись, Олег Блохін, потискуючи руку півзахиснику, який у день свого народження відчув легке нездужання в організмі та практично добу не міг встати з ліжка.

До речі, аплодували Андрію не лише динамівці, але й місцеві жителі, яких у цей день на набережній було багато. Щоб поплескати в долоні та поспостерігати за футболістами, зупинялися навіть велосипедисти, а з сусідніх кафе виглядав увесь персонал.

Отримавши привітання, Андрій, разом із Вінченцо Пінколіні та іншими хлопцями, вирушив на пробіжку, а інша колона, не кваплячись, рушила за ними. Одні слухали музику, інші спілкувалися з партнерами по команді, а хтось просто насолоджувався свіжим повітрям.

Випадково чи спеціально, але очолювали делегацію Сергій Ребров та Олег Гусєв, а останнім ішов капітан команди Олександр Шовковський, але вже метрів за 300 вони помінялися ролями через дощ, який став більш рясним. Не минуло й п'яти хвилин, як усі динамівці, за винятком тих, хто вирушив на пробіжку, повернулися до холу готелю.

О 17:00 за іспанським часом у «Динамо» заплановане вечірнє тренування.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер