Михалик зіграє в цьому році, Діакате – в наступному

Михалик зіграє в цьому році, Діакате – в наступному

Півзахисник «Динамо» Тарас Михалик ніяк не може повернутись на поле, щоб допомогти команді в завершальних матчах у 2007 році. Лікарі відстрочують повернення гравця. Останній вердикт – ще тиждень індивідуальних пробіжок. Після цього буде прийнято рішення, чи можна грати чи краще не поспішати з повноцінним навантаженням.

«Тривала пауза в моїх виступах за «Динамо» пов’язана з травмою – розрив бокової зв’язки коліна. Я не до кінця залікував попереднє ушкодження, і тому травма ще більше загострилася. Але зараз ми не форсуємо відновлення. Сподіваюсь, до матчів на Кубок України проти сімферопольської «Таврії» я буду в строю», - так прокоментував свій нинішній стан півзахисник у розмові з кореспондентом www.fcdynamo.kiev.ua.

А от в іншого гравця «Динамо», сенегальського захисника Папе Діакате, зіграти в цьому році перспектив немає. 15 листопада Папе був прооперований у Бельгії, у лікаря Мартіна. Причина – ушкоджений плечовий суглоб. Аналогічна травма в Діакате була два місяці тому, і зараз ушкодження практично на старому місці.

У неділю Діакате виписався з лікарні. Зараз у нього в кістці знаходиться пластина, а рука зафіксована тугою пов’язкою. Після виписки з лікарні Папе поїхав до Нансі, де разом із сім’єю відпочиватиме два тижні. За прогнозами медиків, до команди сенегалець зможе приєднатись у січні і разом із усіма розпочне підготовку до другої частини сезону.

Також стало відомо, що Діакате через травму не зіграє в Кубку Африки, який пройде в січні. Таким чином, «Динамо» на континентальному турнірі представлятимуть Ісмаель Бангура (Гвінея), Бадр Ель Каддурі (Марокко) і Айїла Юсуф (Нігерія).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер