На базі ДЮФШ «Динамо» на Нивках пройшов воротарський батл

На базі ДЮФШ «Динамо» на Нивках пройшов воротарський батл

ФК «Динамо» Київ продовжує проведення серії різноманітних заходів у рамках святкування 95-річчя від дня заснування клубу. Наприкінці травня завершився перший етап Благодійного дитячого футбольного турніру «Dynamo Kyiv Cup 2022», а 1-2 червня проходить другий етап цього юнацького футбольного турніру – цього разу серед футболістів 2009-2010 років народження. У цій віковій категорії в «Dynamo Cup 2022» взяли участь 24 команди, а ігри проходили на синтетичному та гібридному полях на базі ДЮФШ «Динамо» ім. Валерія Лобановського.

У неділю, 5-го червня, на базі ДЮФШ «Динамо» відбулося одразу два заходи - воротарський батл – змагання для воротарів, яке проводилося відомою воротарською школою Віталія Сидоренка за підтримки ДЮФШ «Динамо» Київ. Близько 50 юних воротарів 2008-2010 років народження із різних футбольних клубів та шкіл змагалися у різних елементах воротарської майстерності. Вони мали змогу проявити себе у трьох конкурсах – ударах по воротах , пробитті одинадцятиметрових ударів та виходах один на один.

Усі хлопці були поділені на шість груп в залежності від віку та року народження. У кожній з них переможця за кількістю очок було визначено окремо. Хлопці, які посіли перше місце отримали від організаторів воротарські рукавички.

На полі кипіли серйозні пристрасті, хлопці дуже старалися та часом демонстрували чудеса реакції не гірше від дорослих голкіперів, роблячи неймовірні сейви. Їх з трибун активно підтримували батьки та родичі, а тренери робили слушні підказки.

Як не дивно, найцікавіші сейви, найбурхливіші емоції та найсильніша підтримка  були у молодшої групи футболістів 2013,2014 та 2015-го років народження. Тут переможцем став Максим Гонта.

У групі «Франція», де змагалися воротарі 2012-го року народження, переможцем став Ярослав Сухих, а єдина дівчинка, яка брала участь у змаганнях на ім’я Ліза отримала спеціальний приз – футбольний м’яч.

У групі «Німеччина» (хлопці 2011 р.н) друге місце посів динамівець Євген Макогон, а перше розділили Даміан Карпець і Артем Черченко, які набрали однакову кількість балів.

Лідером групи «Італія» (футболісти 2010 року народження) став Владислав Зворський, а «Іспанія» (2009 р.н) Арсеній Нікітін. Нарешті, переможцем серед воротарів 2008 року народження став Андрій Делієргієв.

Після закінчення церемонії нагородження усі учасники зробили фото на пам’ять.

Загалом, захід пройшов у теплій, дружній атмосфері, діти мали нагоду не лише позмагатися, а і поспілкуватися і пограти. Хтось завів нових друзів, а хтось добре провів час зі старими. Усі хлопці отримали подарунки від спонсорів, а після урочистої церемонії нагородження поласували піццою та соком. Приємно, що вони змогли відволіктися від жахіть війни і отримали радісні та приємні емоції.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер