На Кіпр через Кишинів: динамівці вирушили на матч із АЕКом

На Кіпр через Кишинів: динамівці вирушили на матч із АЕКом

Наступного дня після матчу української Прем'єр-ліги з полтавською "Ворсклою" "біло-сині" відмовилися від вихідного, адже на відпочинок зараз немає ні часу, ані бажання. Усі думки гравців тепер спрямовані на поєдинок проти АЕКа, успіх в якому поверне "Динамо" в боротьбу за третє місце в групі Ліги Європи, яке дозволяє зіграти в 1/16 фіналу Ліги конференцій.

У понеділок команда провела ранкове тренування на клубній базі, яке було повноцінним для футболістів, які не грали проти "Ворскли" або отримали менше ігрового часу. А обойма гравців, яка відіграла більшу частину поєдинку, провела відновлювальне заняття.

Далі на команду чекав обід і виїзд до Кишинева, звідки "біло-сині" вирушать на Кіпр. Дорога до столиці Молдови зайняла 9 годин, тож до готелю в центрі Кишинева динамівці прибули пізно ввечері. Після вечері кияни отримали трохи часу на відновлення та відпочинок після тривалого переїзду. 

На сьогоднішній день запланована друга частина дороги. Перед виїздом до аеропорту Кишинева у підопічних Мірчі Луческу відбудеться повноцінне тренування на базі одного з місцевих футбольних клубів вищої ліги Молдови. Після обіду кияни вилетять до Ларнаки, де налаштовуються взяти реванш у суперника, який мінімально переміг нашу команду в другому турі групового етапу Ліги Європи.

У майбутньому поєдинку Мірча Луческу розраховує на наступних виконавців:

Воротарі: Руслан Нещерет, Денис Ігнатенко, Юрій Авраменко;

Захисники: Костянтин Вівчаренко, Денис Попов, Микита Бурда, Микита Кравченко, Олександр Тимчик, Ілля Забарний, Олександр Сирота, Томаш Кендзьора;

Півзахисники: Сергій Сидорчук, Владислав Кабаєв, Володимир Шепелєв, Віктор Циганков, Денис Гармаш, Олександр Караваєв, Віталій Буяльський, Кахім Перріс, Самба Діалло;

Форварди: Владислав Ванат, Артем Бєсєдін.

Відзначимо, що Георгій Бущан наразі працює за індивідуальною програмою після травми та не поїхав із командою на гру. А Джастін Лонвейк і Владислав Кулач перебувають в обоймі команди, однак не зможуть допомогти динамівцям на полі, адже не заявлені на Лігу Європи.

Матч 5-го туру групового раунду Ліги Європи АЕК - "Динамо" відбудеться у четвер, 27 жовтня, на "АЕК Арені". Початок - о 19:45 за київським часом.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер