На НТБ «Динамо» пройде «Меморіал В.Г. Хмельницького»

На НТБ «Динамо» пройде «Меморіал В.Г. Хмельницького»

З 10 по 12 лютого у критому манежі навчально-тренувальної бази «Динамо» у Віті-Литовський пройде всеукраїнський турнір з футболу «Меморіал В.Г. Хмельницького» серед команд юнаків 2008-го року народження (вікова категорія U15).

Змагання проводяться на честь видатного нападника «Динамо» та збірної СРСР 60-х-70-х років Віталія Григоровича Хмельницького (1943-2019). У його послужному списку майже чотири сотні матчів на найвищому рівні, чотири чемпіонських титули, участь у чемпіонаті світу 1970-го року. На футбольному полі його вирізняла здатність боротися, завдяки якій він торував собі шлях до футбольних вершин. Працюючи дитячим тренером спочатку у Республіканському спортивному інтернаті, а потім у ДЮФШ «Динамо», підготував багато гравців високого рівня як для команд майстрів, так і для збірної України.

Серед організаторів турніру окрім ДЮФШ «Динамо» ім. В. Лобановського, також ФК «Динамік» (Київ) та Асоціація футболу міста Києва.

Команди гратимуть на стандартному за розміром полі, зі стандартними воротами у форматі 10 польових гравців + воротар, а матчі триватимуть два тайми по 25 хвилин.

Команда-переможець та команди призери будуть нагороджені кубками та медалями, а команди-учасниці – пам’ятними медалями та подарунками. Також будуть визначені переможці в індивідуальних номінаціях: найкращий воротар турніру, найкращий захисник, найкращий гравець та бомбардир, а також найкращий гравець у складі кожної з команд. Усі вони отримають спеціальні призи від організаторів.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер