На НТБ «Динамо» відбувся турнір пам’яті Євгена Рудакова серед команд U12

На НТБ «Динамо» відбувся турнір пам’яті Євгена Рудакова серед команд U12

З 16 по 18 грудня у манежі заміської бази «Динамо» у Віті-Литовській відбувся традиційний щорічний дитячо-юнацький турнір присвячений пам’яті видатного футболіста та тренера Євгена Рудакова. Його організаторами виступили ФК «Динамо» (Київ) та ГО «Київська ліга дитячого футболу» на чолі із її головою Володимиром Величком.

У змаганнях взяли участь 32 команди футболістів 2012-го року народження. Вони були поділені на 8 груп по чотири колективи у кожній. Учасники приїхали з різних куточків України – Львова, Чернігова, Вінниці, Дніпра, Кривого Рогу, Києва та області, а також з інших міст. Матчі турніру проводились у форматі 1 тайму по 30 хвилин, на полі 40х60 м, команди складалися з 8 польових гравців та голкіпера.

Усі ігри вийшли цікавими, емоційними та корисними, пройшли у приємній, дружній атмосфері і подарували дітям та батькам багато позитивних вражень. Неймовірні результати поєдинків, жага до перемоги, максимальні швидкості, шалена самовіддача юних футболістів, інтрига до останньої секунди – це все було присутнє на турнірі пам’яті Євгена Рудакова.

Київські динамівці здобули три перемоги з сухим рахунком та посіли перше місце у своїй групі, здолавши «Вертикаль» (1:0), ДЮСШ-15-2 (3:0) та команду Академії Ротаня і Зозулі (3:0).

У чвертьфіналі «біло-сині» поступилися команді «Сантос» у серії 11-метрових (1:1 в основний час, 3:4 по пенальті) та позмагалися за 5-8 місця. Обігравши ДЮСШ-15 (0:0, серія пенальті - 2:1) та «Вишгород» (4:0), динамівці в підсумку стали п'ятими.

Нагороджували юних футболістів голова ГО Київська ліга дитячого футболу Володимир Величко та директор ДЮФШ «Динамо» ім. Валерія Лобановського Олександр Іщенко. Переможці та призери турніру пам’яті Євгена Рудакова серед команд дітей 2011 р.н. отримали кубки, медалі, дипломи та солодкі подарунки від організаторів турніру.

Також почесними нагородами та солодкими подарунками відмітили найкращих гравців турніру та кращих голкіперів.

Зазначимо, що 19-го грудня розпочнеться турнір пам’яті тренерів Академії «Динамо». Першими позмагаються футболісти 2013-го року народження (усього 28 команд). Наприкінці наступного тижня відбудуться змагання серед наймолодших вікових категорій – хлопців 2014 та 2015 років народження (20 та 24 команди відповідно). Турнір завершиться 25 грудня. Таким чином, загалом, у грудневих турнірах візьмуть участь 140 колективів, що дозволить змаганням стати одними з наймасовіших в Україні.

Дякуємо юним футболістам за свято футболу, яке вони нам подарували! Дякуємо нашим ЗСУ за можливість проводити такі турніри. Бажаємо дітям чудових новорічних свят, гарного настрою, веселих посмішок, мирного неба над головою.

Відео матчів можна переглянути на YouTube за посиланням

Результати матчів - за цим посиланням

Фото турніру

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер