Динамівська футболка для Майкла

Динамівська футболка для Майкла

Сьогоднішній день ознаменувався приємною подією – бразильському півзахиснику «Динамо» Майклу виповнилось 25 років. Перед тренуванням головний тренер Юрій Сьомін від імені команди привітав Майкла із цією радісною подією, побажав успіхів у подальшій кар’єрі і подарував футболку «Динамо» з підписами усіх футболістів, що перебувають на зборах в Іспанії.

На сьогодні було заплановано одне ранкове тренування. І надалі не тренувався Максим Шацьких через вірусну інфекцію. Але, за запевненнями лікарів, уже на днях узбек буде в формі. Його сусід по номеру, Олег Гусєв, теж пропустив один тренувальний день, але вже сьогодні брав участь у тренуванні на рівних з усіма.

Юрій Сьомін придумав для гравців цікаве заняття: гравці розбились по парах, взялись за руки, після чого зіграли в двосторонку. Але от грати дозволялось лише за умови, що гравці весь час триматимуться за руки. Позитивних емоцій, ясна річ, було предостатньо.

Також дуже багато часу було приділено різноманітним ігровим комбінаціям. Були і флангові навіси, і відпрацювання ударів зі штрафних – загалом, футболісти залишились задоволеними.

Ну а завтра «Динамо» гратиме черговий спаринг. Суперник – представник першого російського дивізіону «Ростов». Початок матчу о 17:00 за київським часом. За он-лайн трансляцією матчу слідкуйте на сайті.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер