На Borussia-Park готові до візиту «біло-синіх»

На Borussia-Park готові до візиту «біло-синіх»

- Томас, як уболівальники «Борусії» сприйняли результати жеребкування?

- Ми щасливі, що після 16-річної перерви повернулися до єврокубків і будемо грати далеко від Німеччини, в Україні. Тому на виїзному матчі команду підтримають найвідданіші вболівальники, які їздять на всі виїзди, а не лише ближче від дому.

- Перша гра відбудеться в Німеччині. Чого очікувати динамівським уболівальникам, які приїдуть підтримати команду? Чи безпечно ходити в «біло-синіх» кольорах по місту? Чи є групи агресивно налаштованих уболівальників «Борусії»?

- Жодних проблем не виникне, якщо київські вболівальники будуть вести себе спокійно. Наші фани доброзичливі до гостей і будуть гостинні, якщо кияни не будуть створювати неприємностей. Я не думаю, що виникнуть інциденти з нашою невеликою групою хулз.

- Де знаходиться гостьова каса, яка ціна квитка?

- Каса знаходиться одразу біля входу на гостьову трибуну. Ціна квитка поки невідома (за існуючою інформацією, вартість квитка 25 євро).

- Як ідуть справи з використанням піротехніки на стадіоні? Чи можливо пронести  барабан, чи є обмеження по банерах?

- Піротехніка суворо заборонена в Німеччині. На нашому стадіоні одна з кращих систем відеоспостереження, ми можемо ідентифікувати будь-якого на трибуні! Ніяких спеціальних правил, подробиці будуть відомі після зустрічі з безпеки з поліцією у вівторок вранці. Барабани не заборонені, можна занести також п'ять великих прапорів, по банерах - скільки вистачить місця.

- Що порадите туристу з України подивитися в місті, де поїсти?

- Основний інтерес може представляти район Alter Markt, старий ринок в старому місті. Тут розміщено багато ресторанів і пабів. Можна пройти пішки від центрального вокзалу вгору по пішохідній вулиці Hindenburgstrasse прямо до Alter Markt.

P.S. Телефон підтримки для українських вболівальників, які хочуть відвідати матч «Борусія» - «Динамо»: +37259257781.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер