На “Динамо” – День відкритих дверей!

На “Динамо” – День відкритих дверей!

У понеділок 14-го червня на клубному стадіоні ім.Валерія Лобановського лідер чемпіонату України київське “Динамо” зіграє останній домашній матч сезону проти одеського “Чорноморця”.

У цьому відповідальному поєдинку динамівці рішуче налаштовані взяти реванш за поразку в першому колі та зробити ще один крок до завоювання чергових золотих медалей чемпіонів України.

Президент ФК “Динамо” (Київ) Ігор Суркіс з розумінням віднісся до бажань багатьох вболівальників стати безпосередніми учасниками цієї події. Тому прийнято рішення дати можливість шанувальникам біло-блакитних, усім любителям футболу, мешканцям та гостям Києва подивитись поєдинок 29-го туру чемпіонату України “Динамо” – “Чорноморець” з трибун клубного стадіону безкоштовно.

У день матчу, починаючи з 16.00, біля входу на стадіон “Динамо” ім.Валерія Лобановского усі бажаючі зможуть отримати вхідні квитки із зазначеним сектором, рядом та місцем. Володарі сезонних абонементів заслуговують на особливу увагу – їм буде вручено ексклюзивні подарунки від клубу. Словом, усі хто прийде цього дня в гості к “Динамо” – не пожалкує.

Гравці, тренери і керівництво клубу як завжди дуже розраховують на підтримку вболівальників. Разом ми перетворимо вечір 14-го червня у справжнє свято динамівського футболу.

Всі на “Динамо”!

Прес-служба ФК “Динамо” (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер