На «Динамо» – «Металіст» – найкращий арбітр

На «Динамо» – «Металіст» – найкращий арбітр

Стала відома бригада арбітрів, яка буде обслуговувати матч першого туру Епіцентр-Чемпіонат України «Динамо» (Київ) – «Металіст» (Харків).

Суддя в полі – арбітр ФIФА Віктор Швецов із Одеси. Народився 22 червня 1969 року; зайнявся суддівством у 1991 році, а в 2005 році почав обслуговувати матчі вищої української ліги. Категорію ФІФА Швецов отримав у 2008 році.

У попередньому сезоні одесит працював на дванадцяти матчах вищого ешелону, в тому числі й трьох за участю «Динамо». Всі поєдинки проходили на стадіоні ім. Валерія Лобановського – в четвертому турі «біло-сині» розійшлися миром із дніпропетровським «Дніпром» (0:0), в 19-му переграли кримський «Севастополь» (2:0), а в 23-му не залишили шансів «Кривбасу» (3:0). Також Швецов працював у фіналі Кубка України, де «Шахтар» переміг «Динамо» 2:0. За підсумками сезону 2010/11 Віктора Швецова було названо найкращим арбітром України.

Допомагати головному рефері будуть Сергій Возняк та Ігор Пономаренко з Миколаєва. Четвертий арбітр Віталій Годулян (Одеса), інспектор ФФУ Ярослав Грисьо (Львів), делегат ФФУ Володимир Поліщук (Рівне).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер