На дніпровські пороги

На дніпровські пороги

У неділю на динамівців очікує нелегке випробування. Гра з непоступливим "Дніпром" на його полі, та ще й без права на втрату очок…

Кияни заїхали на базу в п'ятницю і вже наступного дня ввечері чартерним рейсом вирушили до Дніпропетровська. Подібна схема підготовки була використана і напередодні луцького матчу.

У "Динамо" всі здорові, відбув дискваліфікацію Олександр Хацкевич. Зміни у стартовому, складі відносно матчу з "Волинню", скоріше за все будуть мінімальними.

Більшу турботу викликає стан поля. Газон стадіону "Метеор" знаходиться в ганебному стані, у чому могли пересвідчитися футболісти "Дніпра" та "Шахтаря" 5 березня. Сумнівно, що до неділі поляну приведуть до належного стану.

В чемпіонатах України суперники зустрічалися між собою 23 рази. Повна перевага на боці "Динамо": +15=6-2. Різниця м'ячів 42-19. У Дніпропетровську в 11-ти матчах кияни 6 разів святкували перемогу, зафіксовано 4 нічиї при одній поразці. Різниця м'ячів 13-6.

Найкращий бомбардир очних зустрічей Андрій Шевченко. На його рахунку 6 влучних ударів. На два менше в активі Павла Шкапенко. По три записали на свій рахунок Гусин, Лужний, Ребров, а також Максимов, що забивав за обидві команди.

Обслуговувати зустріч буде суддівська бригада на чолі о олександрійцем В.Кургановим. Асистенти арбітра Ю.Скорейко (Чернівці) та В.Гамаль (Лужани). Делегат ФФУ В.Стародубов (Житомир). Цікаво, що найчастіше арбітром очних зустрічей за дванадцятирічну історію був донеччанин В.П'яних.

Матч першого кола в Києві закінчився перемогою динамівців з мінімальною перевагою в один м'яч. Його автором став серб Горан Гавранчич.

Команди виступали в наступних складах:

"Динамо": Шовковський, Хацкевич, Дмитрулін, Белькевич (кап), Чернат (Діого Ринкон, 55), Гусин, Шацьких, Гіоане, Боднар, Несмачний, Гавранчич.
"Дніпро": Медін, Поклонський (кап), Грицай, Задорожний (Максимюк, 82), Єзерський, Шелаєв, Михайленко (Назаренко, 69), Костишин (Валяєв, 86), Ротань, Матюхин, Співак.

Нагадаємо, що матч "Дніпро" - "Динамо" відбудеться 9 березня на дніпропетровському стадіоні "Метеор". Початок о 16.00.

Орієнтовний склад "Динамо" (версія офіційного сайту): Шовковський - Федоров, Гавранчич, Несмачний, Боднар - Лєко, Гусин, Діого Ринкон, Хацкевич, Белькевич - Шацьких.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер