На Донецьк – із 18 футболістами

На Донецьк – із 18 футболістами

Сьогодні вранці делегація «Динамо» вирушила до Донецька, де ввечері розпочнеться центральний матч не лише 12-го туру чемпіонату України, але й усього першого кола, між «Шахтарем» та «Динамо».

У Донецьку виконуючий обов'язки головного тренера «Динамо» Олег Лужний розраховує на 18 футболістів. Серед них:

Воротарі:
Бойко, Кичак;
Захисники: Бетао, Михалик, Несмачний, Ель Каддурі, Алмейда, Юссуф;
Півзахисники: Вукоєвич, Гармаш, Гусєв, Єременко, Нінкович;
Нападники: Шевченко, Ярмоленко, Мілевський, Зозуля, Гільєрме.

Захисник Євген Хачеріді та нападник Андре, не потрапивши до числа 18-ти, залишилися в Києві. Після травми носа, яку було отримано в матчі із запорізьким «Металургом», продовжує відновлюватися Данило Сильва, а Максим Коваль, який підвернув гомілкостоп, ось-ось має повернутися до загальної групи. На жаль, у Донецьку своїй команді воротар не допоможе.

Столиця Донбасу зустріла динамівців прохолодною погодою. По прильоту делегацію «Динамо» в аеропорту зустрічала знімальна група телеканалу «Футбол». На відміну від попередніх приїздів «біло-синіх» до Донецька, нікого з уболівальників в аеропорту не було помічено, а біля готелю «Донбас Палас», де динамівці розмістилися на час перебування в Донецьку, сиротливо розмахував динамівським шаликом один прихильник нашої команди.

Нагадуємо, що стартовий свисток у матчі «Шахтар» – «Динамо» пролунає о 19:00. Пряма трансляція поєдинку на території України відбудеться на «ТРК Україна», а за текстовою трансляцією стежте на нашому сайті.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер