Максим Шацьких: «Хочемо грати при переповнених трибунах»

Максим Шацьких: «Хочемо грати при переповнених трибунах»

Разом з головним тренером Олексієм Михайличенко на прес-конференцію поділитися думками напередодні зустрічі з “Ньюкаслом” прийшов найкращий бомбардир команди, нападник Максим Шацьких.

-Ми дуже серйозно готуємося на матч з англійцями, адже це буде стартовий поєдинок у Лізі чемпіонів, - каже Максим. У середу перед командою стоїть одне завдання – перемогти.

-Чи важлива підтримка переповнених трибун?
-Немає сумнівів. Дуже приємно виходити на поле й бачити заповнені трибуни, щасливі обличчя вболівальників. У гравців відкривається “друге дихання”, коли гра проходить на переповненому стадіоні. У таких матчах діємо з потроєною віддачею. Для нас вкрай важлива підтримка вболівальників і ми дуже на неї розраховуємо у середу.

-На полі та виконуєш багато “чорнової роботи”. Не впливає психологічно, що багато сил втрачаєш граючи в середній лінії поля за захисті?
-Виходячи на поле в першу чергу думаєш, як допомогти команді. В “Динамо” суто умовні розподіли на нападників і оборонців. Уболівальники помічають лише гру з м’ячем, індивідуальні дії гравців. А пресинг, постійні переміщення по полю, найчастіше залишаються поза увагою загалу.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер