На кубку Баннікова юні динамівці стали третіми

На кубку Баннікова юні динамівці стали третіми

Цього разу в турнірі взяли участь команди 1999 року народження - це чотири динамівські колективи - з Києва, Мінська, Тбілісі та Москви. Наша команда була представлена ​​групою хлопців U-14, якою керував наставник Юрій Лень. Поступившись у першому поєдинку, який проходив у напруженій боротьбі, динамівцям із Тбілісі по пенальті, сьогодні в матчі за третє місце юні кияни впевнено обіграли своїх одноклубників з Мінська 3:1 і завоювали бронзові медалі. Наставник наших хлопців розповів докладніше про виступ своїх підопічних:

- Рівень суперників на нашому турнірі був непоганий. Дуже сподобалася команда з Тбілісі - технічна, швидка, організована. Вони не дали нам можливості проявити свої найкращі якості. Ми вели в рахунку 2:1, але, на жаль, на останніх хвилинах втратили перемогу, пропустивши курйозний м'яч. А потім програли в серії післяматчевих пенальті. Обидва м'ячі наша команда забила після стандартних положень: перший - після розіграшу кутового, а другий - зі штрафного. А гості вперше відзначилися після добивання, в результаті допущеної нами помилки. Ми «провалилися» на правому фланзі оборони, відбувся простріл, воротар не встиг зіграти на випередження, захисник «зрізав» м'яч ближче до голкіпера, і коли той вже лежав на газоні, гравець суперника набіг і відправив м'яч у порожні ворота. Потім, як я вже казав, ми вийшли вперед, не реалізували ще два виходи сам на сам, і в підсумку пропустили самі.

- З мінським «Динамо», судячи з рахунку, було впоратися легше?

- Так, ми начисто їх переграли. Свого часу, рік тому, коли я прийняв команду, ми зустрічалися з ними на турнірі в Ростові та програли 1:4, а мінчани тоді стали переможцями змагань. Але після цього ми обіграли їх у Ризі 3:0, і от зараз 3:1. У фінальному ж поєдинку зустрічалися «Динамо» (Тбілісі) та «Динамо» (Москва). У першому таймі грузини мали беззаперечну перевагу, вели в рахунку, але в кінці їм не вистачило сил - позначився наш поєдинок, в якому вони витратили дуже багато зусиль і емоційних, і фізичних. У підсумку, за останні п'ять хвилин вони примудрилися пропустити два м'ячі. Хоча, повторюю, виглядали вони краще, чесно кажучи, їхня команда мені більше сподобалася. Хоча і у москвичів сильний колектив, організований, з хорошим тренером. Але такий дитячий футбол.

Пропонуємо вашій увазі результати матчів за участю київських динамівців:

«Динамо» (Київ) - «Динамо» (Тбілісі) - 2:2 (по пенальті перемогу здобули грузини. Забитими м'ячами відзначилися Куліш і Борщов)

«Динамо» (Київ) - «Динамо» (Мінськ) - 3:1 (Янакі, Яцюченко, Борщов з пен.)

Приємно, що капітан нашої команди був відзначений індивідуальної нагородою - Віталія Миколенка визнали кращим захисником турніру.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер