На матчі «Динамо» в Одесі очікується аншлаг

На матчі «Динамо» в Одесі очікується аншлаг

У неділю підопічні Олега Блохіна зіграють матч в Одесі проти місцевого «Чорноморця».

Поки столиця всіма силами боролася й продовжує боротися з наслідками снігового лиха, мешканці найбільшого порту країни насолоджувалися теплим весняним сонцем. Але у вівторок погода кардинально змінилася, поступившись місцем усе тому ж снігу. На щастя, не настільки сильному, як у Києві, але такому неприємному, особливо наприкінці березня.

Тим не менш, синоптики обіцяють, що серйозних опадів цього тижня не очікується, а безпосередньо в неділю, в день матчу «Чорноморець» – «Динамо», вигляне сонце, а температура підніметься до шести градусів.

До речі, про майбутній поєдинок в Одесі знає практично кожен! Афіші майбутнього протистояння розклеєно практично по всьому місту буквально в 10 метрах одна від одної. Це й не дивно, адже в нинішньому сезоні «Чорноморець» виступає дуже успішно, тим самим мотивуючи місцевих уболівальників відвідувати домашні матчі команди.

Не міг кореспондент клубної прес-служби «Динамо» не відвідати каси арени «Чорноморець» (на фото, загальна кількість місць для вболівальників – 34164, кількість місць у ресторанах, барах та кафе стадіону – 1020) й поцікавитися з приводу інтересу до гри чемпіонату Прем'єр-ліги з «біло-синіми».

Правду кажучи, кілометрових черг біля кас не спостерігається, але в прес-службі «моряків» повідомили, що майже за тиждень до матчу розкуплено приблизно половину квитків! Очікується, що й друга частина заповітних «тікетів» знайде своїх власників, адже поки, здебільшого, увагу місцевої торсиди звернено на відбірковий матч ЧС-2014 Україна – Молдова.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер