На матч в Трабзоні “Динамо” вивів Олександр Шовковський

На матч в Трабзоні “Динамо” вивів Олександр Шовковський

Для воротаря київського “Динамо” осіння Ліга чемпіонів буде восьмою в кар’єрі. Але вперше йомо доведеться виводити команду в найпрестижнішому клубному турнірі Європи в статусі капітана.

-Цей тимчасовий обов’язок, на період відновлення Валентина Белькевича, для мене дуже почесний, - говорить Олександр. – Довіра хлопців багатого чого варта. Незадовго до матчу-відповіді з “Трабзонспором” футболісти зібрались і по-чоловічому поговорили. Дали Слово, що в будь-якій ситуації будемо битися до кінця, горою стояти за партнера. Тільки так можна чогось досягнути в сучасному футболі. Що з цього вийшло, частково було продемонстровано у середу ввечері в Трабзоні.

-Як капітан, кого з одноклубників можеш виокремити на полі?
-Наша команда – єдиний колектив, який ставить перед собою конкретну ціль. Амбіції окремого гравця відходять на другий план, в першу чергу важливий результат виступів команди. Там кожен з нас – Особистість, але особистості в футбол не грають. Вони лише підкоряються грі команди та вносять свій вклад у досягнення бажаного результату. Сьогодні добре зіграла КОМАНДА, а хто з футболістів показав себе з найліпшої сторони – тема для роздумів нашим вболівальникам.

-На сьогодні “Динамо” продемонструвало максимум своїх можливостей?
-Весь другий тайм нам довелось грати у меншості з досвідченим, добре підготовленим суперником, лідером сильного турецького чемпіонату. Нам було нелегко, але команда проявили характер, силу волі та досягла бажаного результату. Наскільки це межа наших можливостей – покажуть поєдинки з суперниками ще більш високого класу.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер