На матчі «Динамо» (Київ) – «Динамо» (Загреб) арбітри з Англії

На матчі «Динамо» (Київ) – «Динамо» (Загреб) арбітри з Англії

На грі між двома «Динамо», київським та загребським, в якості головного арбітра буде працювати англієць Мартин Аткінсон (Martin Atkinson).

Майбутній арбітр народився у Бредфорді, а почав суддівську кар’єру випадково у віці 16-ти років, коли місцевим футболістам знадобилася людина для обслуговування їхніх матчів.

У 1998-му році, у 27 років, його було внесено до списку асистентів футбольної ліги. Перед сезоном 2003/2004 рр. Аткінсона було переведено до групи арбітрів, а вже за два роки він дебютував у Прем'єр-лізі, відпрацювавши на поєдинку «Манчестер Сіті» – «Бірмінгем».

У 2006 році Аткінсон отримав категорію ФІФА. З того часу відсудив 52 матчі під егідою УЄФА, з них 12-ть – у Лізі чемпіонів УЄФА. Серед них – і один за участю київського «Динамо»: у груповому турнірі сезону 2009/2010 рр. «біло-сині» зіграли на виїзді внічию з міланським «Інтером» (2:2).

Також в активі Аткінсона й один матч за участю збірної України – проти Бразилії (0:2), що проходив у Лондоні в жовтні 2010 року.

Допомагати Мартину Аткінсону будуть його співвітчизники – Саймон Бек (Simon Beck) та Стюарт Барт (Stuart Burt). За порядком у штрафному майданчику будуть стежити додаткові асистенти арбітра Андре Марринер (Andre Marriner) та Джон Мосс (John Moss).

Резервний арбітр – Джейк Коллін (Jake Collin).

Функції делегата УЄФА покладено на Одда Флаттума (Odd Flattum) з Норвегії, а інспектором УЄФА на матчі буде працювати турок Огуз Сарван (Oguz Sarvan).

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер