На матчі з «Генгамом» на НСК «Олімпійський» у фаст-фудах стартує нове меню!

На матчі з «Генгамом» на НСК «Олімпійський» у фаст-фудах стартує нове меню!

Воно тепер стало більш різноманітним. Зокрема, вболівальникам будуть запропоновані кілька видів бургерів та хот-догів, у тому числі французький, різноманітна італійська піцца від відомого бренду Pizza di Casa. За бажанням уболівальників, улюблена їжа кіноманів, поп-корн, на стадіоні буде замінена на смачну повітряну картоплю. Зазначимо, що керівництво арени вирішило відмовитися від будь-якої продукції, що виробляється в Росії.

Подбали на «Олімпійському» й про наймолодших уболівальників, розширивши асортимент дитячих соків. Приємна новина й для тих, хто віддає перевагу більш традиційному напою вболівальників, – пиву. Кількість рокет-менів, які продають пиво безпосередньо на трибунах, обіцяють збільшити.

Із метою уникнення великих черг було вирішено провести сегментацію фаст-фудів, тобто розсортувати різну продукцію за окремими віконцями. Відтепер кожен фаст-фуд продаватиме певний вид продукції. А для того, аби вболівальникам було легше зорієнтуватися, де й що знайти, буде введено систему навігації, яка передбачає великі вказівники.

Приходьте на гру з «Генгамом», де на вас чекає справжній чоловічий футбол та смачна їжа!

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер