На НТБ «Динамо» відбувся фінальний турнір Кубка героїв АТО (+ВІДЕО)

На НТБ «Динамо» відбувся фінальний турнір Кубка героїв АТО (+ВІДЕО)

Нагадаємо, урочисте відкриття Фінальних ігор відбулося 1 грудня. Матчі турніру, в якому цього року взяли участь 42 команди, проходили на футбольних полях Києва, Львова, Харкова, Дніпра, Миколаєва та Вінниці. 16 найкращих за підсумками чемпіонату колективів протягом чотирьох днів визначали володаря головного трофею змагань на клубній базі ФК «Динамо».

У заключний день відбувся матч за третє місце між командами ФК «Західний кордон» (Львів) та ФК «Десна» (Чернігівська область), а також фінальна зустріч між ФК «SB team» (Київ) та ФК «Зеніт» (Золотоноша, Черкаська область)

Переможцем фінального матчу стала команда ППО ЗСУ – «Зеніт» із Золотоноші, яка з рахунком 2:1 переграла столичну збірну СБУ – «SB team».

Після фіналу розпочалося урочисте нагородження переможців та призерів. У церемонії взяли участь керівники Федераціїї футболу України, Міністерства оборони, СБУ, Нацгвардії та Державної прикордонної служби.

Урочисте звернення до учасників президента Федерації футболу України Андрія Павелка:

- Я впевнений, що сьогодні буде прийняте рішення внести до національного календаря всіх футбольних турнірів цей дійсно важливий турнір для українського футболу та для України. Це буде щорічний турнір, у якому ми будемо бачити такі ж прекрасні ігри, баталії, які починалися в різних регіонах нашої країни, а завершилися тут, у Києві, на базі київського «Динамо». Впевнений, що такі змагання допоможуть нам ще раз відзначити доблесть та славу наших збройних сил.

При цьому ми хочемо зробити так, щоб у команд ще й була мотивація виграти цей Кубок. Тому команда-переможниця – «Зеніт» – нагороджується від Федерації футболу України сертифікатом на футбольний міні-стадіон у військовій частині Черкаської області в Золотоноші.

Від футбольного клубу «Динамо», який радо надав критий манеж своєї навчально-тренувальної бази для проведення змагань, учасників привітав Сергій Михайленко, президент Фан-клубу ФК «Динамо» Київ:

- Футбольний клуб «Динамо» гордий приймати на своїх полях турнір такого рівня. Всі чотири дні ми бачили матчі, які проходили у безкомпромісній боротьбі. Хотілося би побажати Лізі учасників АТО розвитку та процвітання. Слава Україні!

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер