На черзі – контрольний матч

На черзі – контрольний матч

Поки національна та молодіжна збірні України вирішують свої завдання, а в Європі вирують пристрасті у відбірковому турнірі до континентальної першості, «Динамо» планомірно готується до майбутніх поєдинків чемпіонату та Кубку України, а також Ліги Європи.

Починаючи з п'ятниці, коли команда зібралася після поєдинку з «Шахтарем», футболісти, які є в розпорядженні виконуючого обов'язки головного тренера Олега Лужного, працюють у режимі одноразових тренувань. Загалом у розпорядженні Олега Романовича 14 гравців – вісім польових, двоє воротарів, а також четверо футболістів, яких долучили з «Динамо-2». Як і раніше не тренуються з командою Шовковський, Коваль, Маграо, Попов, Бертольйо та Калитвинцев. Кожен із зазначених футболістів відновлюється після отриманих ушкоджень різного ступеня тяжкості.

Завтра на заміській базі в Кончі-Заспі наша команда проведе контрольний матч з однією з найкращих команд Київської області – «Путрівкою». На даний момент команда лідирує у вищій лізі Київської області, а в Кубку України серед аматорських команд вийшла до півфіналу. Початок матчу – о 17:00.

Також завтра до розташування команди повернуться наші представники у збірній України – Шевченко, Мілевський, Хачеріді та Гусєв. Разом із українцями приїде й Андре, який сьогодні ввечері в англійському місті Дербі може зіграти у складі збірної Бразилії проти наших хлопців. Уже із середи команда розпочне повноцінну підготовку до майбутнього поєдинку чемпіонату України з «Карпатами», який відбудеться в суботу, 16-го жовтня.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер