На черзі - «Кривбас»

На черзі - «Кривбас»

П’ятничне тренування «Динамо», передостаннє перед грою з «Кривбасом», тривала близько години. Воно було відкритим для представників ЗМІ, які попри холодну погоду дружньо прибули на базу в Конча-Заспу.

Періодами під час тренування йшов сніг із сильним вітром і гравці, щоб не змерзнути, працювали з подвійною енергією. Як і припускалось, до загальної групи повернувся Ісмаель Бангура. Особливо раділи його присутності друзі по африканському континенту – Діакате, Юссуф і Ель Каддурі. Хлопці постійно жартували один над одним, вносячи різноманіття в тренувальний процес. У лазареті залишається Тіберіу Гіоане. Перед тренуванням румун спілкувався з партнерами, але зеленому газону віддав перевагу тренажерний зал. Реабілітологи розробили для Тібі спеціальну програму. Якщо відновлення ітиме нинішніми темпами, футболіст наступного тижня може повернутись до загальної групи.

Перед початком тренування Юрій Сьомін зібрав футболістів і кілька хвилин розповідав про направленість заняття. Російський наставник попросив гравців більш активно і різноманітно діяти у карному майданчику суперника. «У центрі поля і на підступах до штрафного гра виходить, а от із завершальним ударом є проблеми», - резюмував тренер.

У тренуванні брав участь двадцять один гравець. Усі вони претендують на потрапляння в «число 18», які будуть заявлені на гру з «Кривбасом». Варто зазначити присутність Дениса Олейника. Його друг і тезка Дедечко тренувався з другою командою. Там же працювали Маркович, Бельгазуані, Фаркаш, Романчук.

Динамівським нападникам доведеться чимало потрудитись, щоб «зламати» ешелонований захист криворіжців. Тож недивно, що основна увага представників мас-медіа була прикута саме до гравців атаки.

Артем Кравець, нападник «Динамо»:

- Для мене немає різниці, із ким із партнерів виходити грати в нападі. Адже в «Динамо» всі гравці високого класу, із кожним діяти комфортно. Поза полем теж із усіма підтримую хороші стосунки. Для футболу це нормальна ситуація. Відчуваю довіру Юрія Сьоміна і підтримку хлопців по команді. Це дуже допомагає швидше освоїтись на новому рівні, призвичаїтись до обстановки першої команди. Виступати у вищій і перших лігах – дві різні речі. Інші швидкості, відповідальність, менше часу для прийняття рішення.

Артем Мілевський, нападник «Динамо»:


- Ми не один раз зустрічались із «Кривбасом» і приблизно уявляємо, у якій манері проходитиме гра. На одній половині поля вишикується десятеро гравців, нам же доведеться пройти їх і забити м’яч у ворота. Нічого не зробиш, у Києві в такому стилі грають практично всі наші суперники. Сподіваюсь, у неділю все складеться для нас вдало.

Максим Шацьких, нападник «Динамо»:

- Зараз усі думки про зустріч із «Кривбасом». Цікаво, якою погода? Якщо піде сніг або дощ, на в’язкому полі пройти масований захист суперника буде непросто. Та й контратакувати вони не вміють, тому думати виключно про атаки не доведеться. У понеділок вранці я вилітаю до Ташкента для участі у важливому для нас матчі проти Саудівської Аравії. У суботу збірна грає контрольний поєдинок із Йорданією, але їхати на нього смислу не бачив. Краще допоможу «Динамо» в матчі з «Кривбасом», потренуюсь у звичній атмосфері. З боку Федерації жодних претензій не надходило. Вони знають, наскільки для мене важливі виступи за клуб. Тому сподіваюсь на дві перемоги: у неділю в Києві і в середу в Ташкенті.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер