На ОСК «Металіст» очікується аншлаг

На ОСК «Металіст» очікується аншлаг

Фото metallist.kharkov.ua
Ще за день до поєдинку Кубка УЄФА між «Металістом» і «Динамо» біля кас харківського стадіону збиралися черги. Не зникли вони і в день гри. Втім, це не дивно, адже сьогодні на стадіоні ОСК «Металіст», незважаючи на реконструкцію трибун, очікується аншлаг. З 32-х тисяч доступних місць вже викуплено близько 23-х тисяч. Не викликає сумніву, що до вечора розійдеться й решта квитків, адже на домашніх поєдинках «Металіста» часто збирається повний стадіон – причому як у матчах Кубка УЄФА, так і в чемпіонаті України. До речі, роботи з реконструкції на ОСК «Металіст» ідуть повним ходом, не припиняючись ані вдень, ані вночі. Навіть під час передматчевого тренування «Металіста» можна було спостерігати за зварювальними роботами на каркасі стадіону над Західною трибуною.

Як завжди, організатори матчу звернули особливу увагу на забезпечення порядку на стадіоні під час поєдинку. За цим стежитимуть не менше двох тисяч представників правоохоронних органів.

Відзначимо, що обидві команди прибули до Харкова напередодні матчу з різних міст. «Динамо» – з Києва, що логічно, а «Металіст» з Криму, де команда Маркевича знаходилася останні два дні, готуючись до відповідальної зустрічі з киянами. За день до гри харків’яни провели передматчеве тренування на своєму стадіоні. Динамівці прилетіли до Харкова в середу пізно ввечері і розмістилися в готелі «Аврора», яка знаходиться в центрі міста. Прес-конфренція наставника киян Юрія Сьоміна була запланована на 21.45, але розпочалася майже з годинним запізненням, оскільки з Борисполя літак із динамівською делегацією вилетів трохи пізніше запланованого часу.

Наша команда до матчу з «Металістом» готувалася в Києві, тому напередодні гри динамівці обійшлися без традиційного тренування на полі суперника. Зазвичай в день поєдинку під час виїзних матчів команда здійснює невелику прогулянку містом. Поїздка до Харкова не стала виключенням. О 12.30 футболісти вирушили до парку, який розташований поряд із готелем, а вже на 17 годину запланований виїзд на стадіон.

Світлана Полякова, Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ), з Харкова

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер