На стадіон «Динамо» завітав Президентський полк

На стадіон «Динамо» завітав Президентський полк

Екскурсія розпочалася біля пам’ятника легендарному наставнику “Динамо” Валерію Лобановському, який прикрашає площу біля входу на стадіон, названий на його честь. Буквально нещодавно на цьому місці відбулися пам’ятні заходи до дня народження Метра

Далі слідувала прогулянка через знамениту колонаду, біля якої гості зупинилися для колективного фото, до музею історії “Динамо”. У музеї, у якому зберігаються чемпіонські кубки та нагороди “біло-синіх”, представники елітної військової частини мали можливість ознайомитися з історією заснування клубу та досягненнями команд “Динамо” різних поколінь, а також переглянути пам’ятні світлини видатних гравців киян. 

Після цього екскурсовод провів наших гостей до чаші стадіону “Динамо”, де розповів про особливості поля арени, яке й у нинішній зимовий період перебуває в чудовому стані.

Візит на стадіон завершився в приміщенні Фан-клубу ФК “Динамо” Київ, який військовослужбовці особливо хотіли відвідати, адже однією з його родзинок є унікальна стіна з величезною колекцією фанатських шарфів та ігрових футболок клубів з усього світу, які колись зустрічалися з “Динамо”.

Присутні фотографувалися, із цікавістю розглядали експонати та ділилися емоціями від побаченого одне з одним. На пам’ять про візит гості з Президентського полку отримали випуски клубного журналу.

“Було дуже цікаво, екскурсія залишила приємні враження. Хотілося б, щоб іще показали фільм про Валерія Лобановського, щоб молоді хлопці знали, якою видатною людиною та тренером він був”, - розповів Богдан, родом із Вінницької області. Хлопець, який сам є футболістом, своїми улюбленими гравцями “Динамо” назвав легенд команди Олега Блохіна, Ігоря Бєланова, Андрія Шевченка, Валентина Белькевича. З нинішнього складу киян Богдану подобається гра Віталія Миколенка та Миколи Шапаренка, а також свого земляка Віталія Буяльського. 

“Екскурсія принесла приємні емоції, тут у Фан-клубі дуже цікава фан-зона, - поділився з нами Сергій із Полтавської області. - Мені зі складу “Динамо” найбільше подобається Віктор Циганков, а ще - Віталій Миколенко, який хоча ще є молодим футболістом, але це - наше майбутнє. На матчах “біло-синіх” двічі бував у Полтаві, коли кияни приїжджали в гості до “Ворскли”. Завжди вболіваю за “Динамо”, виграє команда чи ні!”.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер