На стадіоні «Динамо» – комісія з УЄФА

На стадіоні «Динамо» – комісія з УЄФА

Напередодні старту «Динамо» в третьому кваліфікаційному раунді Ліги чемпіонів, перші матчі якого відбудуться наприкінці липня, домашню арену нашої команди – стадіон «Динамо» ім. Валерія Лобановського – із традиційною передсезонною інспекцією відвідали представники УЄФА. До складу делегації увійшли Директор із проведення матчу Фабриціо Д’Еміліо, менеджер ыз проведення матчу Томас Клар та координатор Міша Аннен.

Оглянувши поле, трибуни, роздягальні, підтрибунні приміщення, VIP- та прес-ложі, комісія залишилася задоволена умовами для проведення матчу. Представники УЄФА вже не перший рік працюють на нашому стадіоні під час єврокубкових матчів, тому нюанси організації змагань та умови, в яких вони проводяться, їм добре відомі. У порівнянні з минулим сезоном, очікуються лише дві невеликі зміни: у підтрибунних приміщеннях поміняються місцями кімнати допінг-контролю й делегата УЄФА, оскільки, на думку офіційних осіб, це буде зручніше й раціональніше. Також із цього сезону на лавці запасних разом із сімома запасними футболістами буде дозволена присутність сімох представників команди. Нагадаємо, минулого року таких було шість. Усе інше, як і очікувалося, залишиться без змін.

Зазначимо, що матчі третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів, з якого розпочне свою участь у турнірі «Динамо», відбудуться 26/27 липня та 2/3 серпня.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер