На стадіоні «Динамо» попрощалися з Михайлом Петрошенком

На стадіоні «Динамо» попрощалися з Михайлом Петрошенком

Михайло Тимофійович був одним із тих, хто наприкінці ХХ століття мужньо втримав на плаву рідний клуб, а згодом здійснив неоціненний особистий внесок у розвиток його інфраструктури. Зокрема, під його керівництвом було реалізовано будівництво динамівської бази, дитячої школи, клубного манежу і безлічі інших інфраструктурних проектів. Крім того, він був професіоналом найвищого рівня, справжнім патріотом своєї країни, добрим сім’янином та користувався великою повагою оточення.

У четвер, 1-го квітня, на стадіоні «Динамо» ім. В. Лобановського зібралася велика кількість людей, які цінували професіоналізм та людяність Михайла Петрошенка. Вшанувати його пам'ять, попрощатися та провести в останню путь разом із його родиною прийшли ветерани «Динамо», керівництво київського клубу, численні друзі, колеги. Серед них - президент «Динамо» Ігор Суркіс, почесний член УЄФА Григорій Суркіс, перший віце-президент «Динамо» Віталій Сівков та інші співробітники клубу. Під час прощання на адресу Михайла Тимофійовича звучали щирі слова та світлі спогади, адже він вклав частинку своєї душі та серця в кожного, з ким товаришував і працював. 

Після громадянської панахиди Михайла Петрошенка було поховано на Лісовому кладовищі (ділянка 75А). Світла пам'ять про нього навіки залишиться в наших серцях.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер