На стадіоні «Динамо» відбулося нагородження переможців ХФЛ

На стадіоні «Динамо» відбулося нагородження переможців ХФЛ

Почесними гостями святкового заходу стали легендарний динамівець, а нині - президент громадської організації “Ветерани ФК “Динамо” Київ” Володимир Федорович Мунтян, президент офіційного Фан-клубу ФК “Динамо” Київ Сергій Михайленко, відомий журналіст Артем Франков, а також організатори ХФЛ Артем Кондрашов та Артем Папенко

Конференц-зал легендарного стадіону “Динамо” був заповнений ущерть. Вечір пройшов у неймовірно дружній атмосфері. Один із організаторів та засновників ХФЛ Артем Кондрашов, а також відомий журналіст Артем Франков буквально заряджали присутніх своєю енергетикою. А промова кумира багатьох поколінь шанувальників футболу Володимира Федоровича Мунтяна неабияк надихнула учасників ліги, які були присутні в залі. Від імені клубу він, а також Сергій Михайленко побажали всім учасникам популярного турніру ще більше цікавих матчів, красивих голів, наголосивши на давній та міцній дружбі з Християнською футбольною лігою, а також запросили на заключні матчі “біло-синіх” у цьому році. 

Турнір ХФЛ у Києві проводиться з 2000 року, з кожним новим розіграшем набуваючи популярності та залучаючи до своїх лав усе нових та нових учасників.

ФК “Динамо” уже багато років підтримує ХФЛ, надаючи лізі, що об'єднала тисячі захоплених футболом молодих людей, усіляку підтримку. Щорічно на гала-вечорі підбиття підсумків футбольного року присутні футболісти “Динамо” або ветерани команди, а також завжди представники офіційного динамівського Фан-клубу. 

Дружба та співробітництво “Динамо” з ХФЛ із кожним роком стає все міцнішою та об'ємнішою, допомагаючи популяризувати в суспільстві футбол та здоровий спосіб життя.

Цьогоріч нагороджувалися лауреати в трьох форматах, у яких проводилися змагання під егідою ХФЛ:

- у змаганнях у традиційному футбольному форматі 11 на 11 на стандартному полі призи отримали команди “Гашека”, “Фіеста”, КФКГ

- у лізі 8 на 8 призи отримали команди ARP 410, Фуршет, Меділайн, ФК Інваспорт, ФК Харківський

- у лізі 5 на 5 були нагороджені колективи New Life, Славутич, Старт, Рест, Покров Божий, Vida Nueva, Underdog, Спасiв Дiм, Атлант.

 

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер