Студентська Ліга «Динамо» 2014/15 - переможці та нагородження! (+ ВІДЕО)

Студентська Ліга «Динамо» 2014/15 - переможці та нагородження! (+ ВІДЕО)

У п’ятницю, 5-го червня, на стадіоні «Динамо» ім. Валерія Лобановського відбулися фінальні матчі.

У поєдинку за третє місце зустрілися команди Національного університету харчових технологій та Київського національного університету культури та мистецтв. З упевненим рахунком 3:0 переміг НУХТ.

Фінал, в якому зустрілися Національна академія внутрішніх справ та Національний університет державної податкової служби України, розпочався о 14.45.

У напруженій, безкомпромісній боротьбі перемогу здобули студенти НУДПСУ з рахунком 2:1 (у першому таймі за переможців забитим м’ячем відзначився Остроушко, а в другому – Яцковець)

У перерві була проведена розважальна програма. Усі бажаючі глядачі брали участь у лотереї: необхідно було залишити своє ім’я у скринці, а після завершення змагань перед церемонією нагородження було обрано переможця, який отримав у подарунок динамівську футболку. Ним стала дівчина Яна.

На церемонії нагородження були присутні почесні гості: голова фан-клубу «Динамо» Сергій Михайленко, голова студентської профспілкової організації міста Києва Олександр Яцун, ветеран «Динамо» Володимир Мунтян, голова Федерації футболу м. Києва Ігор Кочетов, перший віце-президент ФФУ Вадим Костюченко. Присутні привітали учасників та переможців, побажали здоров’я, удачі, успіхів у навчанні та особистому житті, мирного неба над головою.

Переможці Студенської ліги, Національний університет державної податкової служби України, отримав від ФК «Динамо» грошовий сертифікат – премію в розмірі 50 тисяч гривень!

Ігор Кочетов вручив почесні грамоти та медалі другого та першого ступеня Олександру Яцуну та Сергію Михайленку.

А гравці отримали індивідуальні нагороди: найкращим воротарем було визнано Артура Хімича, а в номінації найкращий гравець переміг Олександр Остроушко.

Від Володимира Мунтяна спеціальну нагороду – пам’ятний м’яч – отримав автор другого забитого м’яча Ігор Яцковець.

Усі учасники отримали подарунки від ФК «Динамо» та зробили загальне колективне фото на пам’ять.

Сергій Михайленко: «Такі турніри консолідують людей»

- Підсумки нинішнього сезону Студентської ліги лише позитивні – була хороша гра, спортивний запал, боротьба – чудові призи, премія від президента клуба. Це вже наш четвертий турнір поспіль, хочу подякувати Ігорю Михайловичу за підтримку студентського футболу, надання допомоги у проведенні змагань. Помітно, що й студенти зацікавлені, дай Боже, щоб цей турнір розвивався й надалі.

Щоб не повторювалися такі ситуації, які були на «Олімпійському» після фіналу Кубка України, вважаю, з людьми потрібно спілкуватися та пояснювати, що правильно, а що ні, якщо вони самі цього не розуміють. Ми зі свого боку намагаємося проводити цю роботу. Такі турніри консолідують людей, адже краще зустрічатися в таких змаганнях, ніж вибігати на поле, ламати ворота та отримувати штрафи.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер