На стадіоні «Старт» вшанували пам'ять футболістів

На стадіоні «Старт» вшанували пам'ять футболістів

За участі Федерації футболу міста Києва на стадіоні «Старт», біля пам'ятника футболістам, які брали участь у 1942 році в турнірі в окупованому Києві, зібралися ветерани столичного футболу, керівники міської федерації, журналісти, шанувальники футболу.

Стадіон «Старт» є одним із найбільш знакових місць футболу нашого міста. Кожна п'ядь цієї культової споруди оповита легендами, тут проходили матчі, які назавжди увійшли не лише до історії Києва, а й усієї нашої країни. Президент Федерації футболу міста Києва Ігор Кочетов привітав присутніх із річницею закінчення війни, присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять ветеранів футболу, що пішли з життя, поклали квіти до пам'ятника. Футбольний клуб «Динамо» представляли знамениті Володимир Мунтян, Андрій Біба та Олександр Шпаков, корінні кияни, які на собі відчули наслідки тієї страшної війни.



Зустріч минула в неформальній обстановці, не оминули увагою й події дня сьогоднішнього, побажавши якнайшвидшого закінчення неоголошеної війни на сході України та повернення до рідних домівок наших героїв. Побажали один одному здоров'я та благополуччя, домовившись обов'язково зустрітися. На футболі, святковому заході, або просто у вузькому колі. А за рік – обов'язково на стадіоні «Старт», біля пам'ятника нашим футболістам, які заради нас та нашого майбутнього віддали життя в найбільш жахливій війні минулого століття.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер