На тренуваннях – реваншистські настрої

На тренуваннях – реваншистські настрої

На перший день липня в "Динамо" було заплановане лише одне ранкове тренування. Враховуючи завантаженість графіка контрольних матчів (учора - поєдинок проти "Ваккера", завтра - матч із румунським "Клужем"), тренерський штаб вирішив надати футболістам півдня відпочинку.

На ранковому тренуванні все розпочалось із розбору вчорашнього матча проти "Ваккера". Особливу увагу було приділено поведінці гравців, оскільки футбол та бійки - речі несумісні. Це розуміють і самі футболісти, тому, опустивши голови, погоджувалися із словами головного тренера.

А далі були бігові вправи. Більше двадцяти хвилин безперервного бігу під керівництвом Вінченцо Пінколіні та його помічників - витримати це дуже важко. Втім, футболісти втоми не показували, мужньо виконуючи всі завдання італійського спеціаліста.

Згодом гравці "Динамо" були винагороджені за старання, отримавши можливість зіграти двохсторонку. Як і кількома днями раніше, дві команди - "червоних" і "зелених" - були поділені ще на дві пульки, які змінювали одна одну кожні три хвилини. Також було оголошено покарання для тих, хто програє, - пронести партнера-переможця на собі від центра поля до лінії воріт.

Пристрасті були - Ліга чемпіонів відпочиває! Справа навіть доходила до погроз. "Тарас, будеш у мене на балконі ночувати!" - кричить Максим Шацьких своєму сусіду по номеру Тарасу Луценко, який захищав ворота команди-суперниці. Олег Лужний, який виступав в цьому матчі за "зелених",вміло керував діями своєї команди. Втім, навіть наявність у команді такого досвідченого захисника, як Олег Романович, не допомогола "зеленим" уникнути поразки. "Червоні" здобули перемогу, і з радісними обличчями влізли на "зелених" партнерів.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер