На НТБ «Динамо» стартував міжнародний товариський турнір серед учасників бойових дій

На НТБ «Динамо» стартував міжнародний товариський турнір серед учасників бойових дій

До столиці України прибули гості з Норвегії та Данії – ветерани, учасники бойових дій, які представляють свої країни на футбольній арені.

Вони відгукнулися на заклик Федерації футболу учасників АТО з України і взяли участь у товариському турнірі.

Матчі турніру відбулися 13 жовтня у критому манежі клубної бази ФК «Динамо» Київ у Чапаївці. Спершу збірна ветеранів АТО України зустрілася зі збірною ветеранів війни (НАТО) з Норвегії, а потім зі збірною ветеранів війни (НАТО) з Данії. Заключний матч міні-турніру відбудеться у неділю, 14 жовтня, на стадіоні «Динамо» ім. В. Лобановського.

Даний турнір є одним із підготовчих в ході роботи над форматом Міжнародного чемпіонату серед ветеранів зі статусом учасника бойових дій, організаторами якого виступають Україна, Норвегія і Данія. Крім вищевказаних трьох збірних, у ньому підтвердили свою участь команди ветеранів із Польщі, Англії, Франції, Іспанії, а також збірна Балтійських країн.

Великий весняний турнір, який пройде в травні 2019 року, буде зіграний на полях бази НТБ «Динамо» в Чапаєвці, а фінальний поєдинок прийме стадіон «Динамо» ім. В.В. Лобановського. Крім того, приурочено турнір буде ще і до 5-ї річниці створення Федерації футболу учасників АТО.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер