На вихідних зіграли всі

На вихідних зіграли всі

У суботу та неділю Юрій Сьомін надав ігрову практику всім гравцям, які були в його розташуванні. Тих, хто підійшов у найкращій формі, випустив у суботу в матчі чемпіонату України проти «Кривбасу» (3:0), а днем пізніше подивився у справі інших футболістів в контрольному поєдинку проти молодіжного складу.

Гра тривалістю у 70 хвилин пройшла за великої переваги «основи» й завершилася її впевненою перемогою 7:0. Переможці провели зустріч у такому складі: Бойко, Несмачний, Михалик, Алмейда, Бетао, Маграо, Ель Каддурі, Алієв (Калитвинцев, 50), Зозуля, Шевченко, Мілевський. За «молодь» увесь матч провів півзахисник Рибалка, а перші 50 хвилин Калитвинцев, який відновився після травми. Наприкінці зустрічі Влад зіграв за старших товаришів.

У понеділок у розкладі динамівців вихідний, а у вівторок до обіду гравці з’їдуться на базу в Кончі-Заспі для підготовки до гри з «Брагою». У вівторок та в середу ввечері динамівці проведуть планові тренування. Нагадаємо, матч 1/4 фіналу Ліги Європи «Динамо» – «Брага» відбудеться в четвер, 7 квітня, на стадіоні «Динамо» ім. Валерія Лобановського. Початок о 22:05.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер