Початок австрійському тренувальному збору покладено!

Початок австрійському тренувальному збору покладено!

Воно стало логічним продовженням планової передсезонної роботи, яка розпочалася 15 червня на клубній базі в Кончі-Заспі й у ігровому плані була закріплена перемогами у двох спарингах над «Колосом» та «Олімпіком».

Із гравців, які брали участь як мінімум в одній із цих зустрічей, були відсутні двоє. Перспективний захисник Олександр Тимчик через травму, а гравець середини поля Владислав Калитвинцев зараз також на зборах, щоправда, у складі одеського «Чорноморця»...

Як правило на перший великий передсезонний збір вирушає велика група футболістів, у складі якої завжди є й абсолютні новачки. Щоправда, цього разу це стосувалося й тренерів.

Після того, як залишив наш клуб Рауль Ріанчо, його місце зайняв Вісенте Гомес, а ще один іспанець Хесус Пінедо має зробити свій внесок у досягнення гравцями належних фізичних кондицій.

Із футболістів, які вперше вирушили на збір відразу, сім майстрів. Умовно їх можна поділити на дві частини. Першу склали захисники Павло Лук'янчук, Зураб Очигава, півзахисник Павло Оріховський, а також форвард Артем Бесєдін. Троє перших в минулому сезоні блискуче проявили себе у складі молодіжної команди та стали чемпіонами першості U-21.

До іншої увійшли досвідчені новачки Артем Громов та Олександр Гладкий, які поповнили стан «біло-синіх» цього літа, та Валерій Федорчук, який став динамівцем ще в минулому сезоні, але не провів жодного офіційного поєдинку, відновлюючись після серйозного ушкодження.

Отже, після традиційної тренерської настанови головного тренера команди Сергія Реброва почалося перше тренувальне заняття на тірольських полях.

Після спеки, яка панує зараз у столиці України, найчистіше гірське альпійське повітря в Лойташі та температура +21 °C безсумнівно підштовхували всіх учасників швидше зануритися у прем'єрний тренувальний вечір.

Почалося заняття з пробіжки, маршрут якої пролягав лісовою стежкою вздовж гори, розташованої поруч із футбольним центром.

Завершивши її, гравці почали працювати на полі – після традиційної розминки була робота у квадратах, під час якої футболісти слідували вказівкам безпосередньо головного тренера. Ці вправи чергувалися зі спеціальною біговою роботою та вправами для м'язів-стабілізаторів.

З усіх задіяних футболістів виняток становив лише Віктор Циганков, який у цілях відновлення займався з хорватським тренером-реабілітологом Борисом Пейреком за індивідуальною програмою.



Під час тренування до команди приєднався парагвайський півзахисник Дерліс Гонсалес, який сам дістався місця збору зі своєї Батьківщини.

Після завершення насиченого першого дня, який складався з перельоту з Києва до Інсбруку, переміщення до готелю Інтеральпен та самого тренування всі поспішили до своїх номерів, оскільки в цей час проходила гра 1/8 фіналу Євро-2016 Італія – Іспанія. Відразу після матчу гравці та тренерський штаб зібралися на вечерю, де активно обговорювали ігрові аспекти тієї гри.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

* фото А.Лукацький

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер