Онучки Володимира Мунтяна - учасники програми «За руку з Кумиром»

Онучки Володимира Мунтяна - учасники програми «За руку з Кумиром»

На першу гру «Динамо» в Лізі Парі-Матч проти «Олександрії» 25 дітлахів мали змогу вийти на НСК «Олімпійський» разом із улюбленими гравцями та стати свідками нагородження київських динамівців медалями та кубком за чемпіонство в сезоні 2015/2016.

Серед 25 дітей були онучки легендарного в минулому гравця київського «Динамо» - Володимира Мунтяна. Катерина та Елеонора мали змогу вийти на поле стадіону, де колись грав їхній дідусь, та відчути неповторні футбольні емоції.

Своїми емоціями з нами поділився Володимир Мунтян, який зараз є президентом громадської організації «Ветерани «Динамо» Київ»:

«Мої онучки Катя та Елеонора тільки починають любити футбол, але завдяки акції «За руку з Кумиром» футбол вони стали любити ще більше. На даний момент у онучок, крім дідуся, улюблених футболістів немає (сміється). Коли я побачив Катю та Елеонору на полі НСК «Олімпійський», мене переповнювали емоції, адже я сам колись грав на цьому стадіоні. Тим паче, що вони стали свідками нагородження динамівців кубком та медалями за чемпіонство. Онучки були захоплені атмосферою на стадіоні й їм дуже сподобалося. Із великим задоволенням Катя та Елеонора розповідали мені свої враження. Я взагалі дуже радий, що донька та онуки приїхали з Італії й ми разом відкривали ювілейний, 90-й, сезон київського «Динамо». Тепер упевнений, що після такої події армія вболівальників київського «Динамо» поповнилася двома вболівальницями. Дякую Фан-клубу ФК «Динамо» за таку акцію!

Якщо вашій дитині від 7 до 10 років і ви хочете подарувати їй незабутні враження, звертайтеся до Фан-клубу ФК «Динамо» (Київ) прямо зараз: телефони (044) 597-00-15, (044) 597-00-16, адреса: м. Київ, вул. Грушевського, 3.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер