«Нафтовик-Укрнафта» – «Динамо»: останні новини перед грою

«Нафтовик-Укрнафта» – «Динамо»: останні новини перед грою

Стартовий свисток арбітра зустрічі, Ярослава Козика з Мукачевого, пролунає о 17.00.

Динамівці прибули до місця проведення матчу напередодні ввечері, подолавши відстань від Києва до Сум на літаку, після чого пересіли до клубного автобусу, який заздалегідь виїхав зі столиці та чекав на команду вже в обласному центрі, аби доставити футболістів, тренерський штаб та обслуговуючий персонал до Охтирки.

Уранці в день матчу була проведена традиційна нарада з участю представників клубів, а також служб, які задіяні в організації поєдинку. Серед інших питань було затверджено форму, в якій зіграють сьогодні команди: «Динамо» одягне комплект екіпірування білого кольору (воротар – жовтий), у той час як «нафтовики» будуть у чорному (воротар – біло-чорний).

Також певні нарікання викликає стан газону стадіону «Нафтовик», який після останнього домашнього матчу місцевої команди в першій лізі, що відбувся 13 листопада, не було накрито захисною плівкою. Зараз поле чистять від снігу, застосовуючи всі можливі людські ресурси та спеціальну техніку, й за дві години до початку матчу арбітр зустрічі прийме остаточне рішення, приймати його чи ні.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер