»Нафтовик-Укрнафта» - «Динамо» - 0:3. На полі - без проблем

»Нафтовик-Укрнафта»  - «Динамо» - 0:3. На полі - без проблем

Динамівці доволі легко обіграли одного з аутсайдерів чемпіонату охтирського «Нафтовика» і повернули собі перше місце.

Зустріч в Охтирці могла і не стати для «біло-синіх» настільки легкою, якби не ударний відрізок на початку другого тайму. Але про все по порядку.

На жаль, впевнена перемога киян була затьмарена безпорядками на трибунах, які почались ще в першому таймі. Хто правий, хто винен, нехай розбираються компетентні органи, але так не годиться, коли футбол перетворюється у бойню, хай навіть кимсь спровоковану чи не спровоковану.

…До перерви, рівно як і впродовж усієї зустрічі, гості володіли серйозною територіальною перевагою. М’яч в охтирської команди практично не тримався, і загроз воротам Луценка не було. Динамівці ж проводили масовані атаки і ще в першому таймі могли зняти всі питання про переможця.

Але удар Корреа відбив Куслій, Алієв пробив у «стінку» із вигідної позиції, виконуючи штрафний, Гіоане з гострого кута не зумів обманути воротаря, Шацьких у «ближньому бою» програв дуель все тому ж Куслію, ледве не влучивши в кут метрів з 22-х Гіоане… Загалом, моментів вистачало, а от реалізація підводила.

Утім, уже на початку другого тайму гості виправились. Юрій Сьомін у перерві зняв Кравця, який постійно губився на полі, і кинув у бій Мілевського. Артем вийшов явно зарядженим завдати обороні «Нафтовика» якомога більше неприємностей. Так і сталось.

Свій перший момент Мілевський не реалізував. Нінкович прострілив зліва, але до м’яча Артем не дотягнувся, хоча й перебував у двох метрах від порожніх воріт. Але через дві хвилини в схожій ситуації не схибив – Алієв розібрався відразу з трьома суперниками, прострілив у центр воротарського, а там Мілевський влучив у практично порожні ворота.

А через п’ять хвилин усе було вирішено. Неймовірний пас в оточенні кількох захисників видав Нінкович – Шацьких опинився один на один із воротарем і точно побив низом. Господарі, хоч і намагались щось зробити в атаці, були без шансів. Динамівці вміло «гасили» всі їхні пориви створити хоча б один серйозний момент і самі періодично небезпечно відповідали.

Двічі ледве не втекли на «побачення» з Куслієм Шацьких і Гіоане, але в останній момент їх зупиняли захисники. Але коли Корреа увірвався в карний майданчик справа і акцентовано прострілив на Мілевського, господарі були безсилі. 0:3 – заслужений рахунок, особливо враховуючи, що підопічні Городова не створили жодного гольового моменту.

… Компенсований час команди не дограли за відомими усім причинами. Що ж, три очки в скарбничку, але питання з поведінки вболівальників залишаються. Утім, не будемо забігати наперед і дочекаємось результату розслідування.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер