»Нафтовик-Укрнафта» - «Динамо»: недовга історія суперництва

»Нафтовик-Укрнафта» - «Динамо»: недовга історія суперництва

Недільний матч між «Динамо» і «Нафтовиком» стане четвертим в історії проведення чемпіонатів незалежної України.

Команди зіграли дебютні поєдинки в першому чемпіонаті. Два матчі виграло «Динамо» (1:0 і 3:1 відповідно). Той чемпіонат клуби завершили з діаметрально протилежними результатами: «Динамо» боролось за чемпіонство з сімферопольською «Таврією» (щоправда, невдало), а от «Нафтовик» вилетів із вищої ліги і не з’являвся в елітному дивізіоні впритул до нинішнього сезону.

Два поєдинки команд в першому чемпіонаті були відзначені низкою подій. У Києві (2 тур, 1:0) вперше в чемпіонаті України не був реалізований пенальті і вперше воротар парирував 11-метровий удар (нападник «Нафтовика» Задорожний не зумів переграти воротаря «Динамо» Мартінкенаса). У матчі-відповіді в Охтирці першим хет-тріком у чемпіонатах України в «Динамо» відзначився нападаючий Гріцина.

Наче грім серед ясного неба став домашній поєдинок «Динамо» з «Нафтовиком» у першому колі нинішнього чемпіонату. Новачок вищої ліги сенсаційно обіграв киян на їхньому ж полі 1:0, і знову динамівці не реалізували пенальті, призначений у ворота охтирців. Цього разу «відзначився» Сергій Ребров, який запустив м’яч вище воріт.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер