«Найголовніше – ми бачимо посмішки на дитячих обличчях». Емоції від відвідування стадіону «Динамо»

«Найголовніше – ми бачимо посмішки на дитячих обличчях». Емоції від відвідування стадіону «Динамо»

Директор Департаменту по роботі з уболівальниками ФК «Динамо» (Київ) Ярослав Гончар після екскурсії, яку було проведено для маленьких пацієнтів столичної лікарні «Охматдит», наголосив на важливості подібних заходів.

- Сьогодні відбулася чергова екскурсія стадіоном «Динамо» імені Валерія Лобановського. Цього разу до нас завітали маленькі пацієнти столичної лікарні «Охматдит». Для нас подібні заходи мають особливе значення, оскільки ці діти потребують всебічної психологічної підтримки. ФК «Динамо» (Київ) продовжує виконувати свою соціальну місію та роботу в цьому напрямку. Діти побували на стадіоні, доторкнулися до історії легендарного клубу, поринули в атмосферу клубного життя, побували на різноманітних локаціях. Наші гості отримали подарунки, і найголовніше – ми побачили на їхніх обличчях посмішки, що дуже важливо у важкі часи, які переживає наша країна. Тому ми продовжуємо свою діяльність та проводимо такі заходи на регулярній основі.

До клубу надходить багато заявок на подібні івенти, причому від людей різних вікових категорій. Ми завжди раді всім, двері стадіону «Динамо» відкриті для всіх. Знаю, що сьогодні багато дітей лікарні не змогли потрапити на екскурсію, тож ми передали їм подарунки через вихователів, і, звичайно, чекаємо їх у гості пізніше.

Вихователь дитячої лікарні «Охматдит» Валентина Луценко поділилася враженнями, які діти-пацієнти отримали від сьогоднішнього візиту до динамівської альма-матер.

- Приїхати на екскурсію на стадіон «Динамо» імені Валерія Лобановського ми хотіли вже давно, а днями благодійний фонд запропонував нам таку можливість. Звичайно, діти дуже зраділи. На екскурсію хотіли потрапити набагато більше наших маленьких пацієнтів, але через обмежену кількість місць у нашому автобусі не всі, на жаль, змогли потрапити сьогодні на стадіон.

Чесно кажучи, діти були в захваті, адже вони побачили буквально все й побували всюди – і в самій чаші стадіону, і у ВІП-ложі, і в роздягальні, і в конференцзалі. Після того, як ми їхали вже назад до «Охматдиту», вони, захлинаючись, ділилися враженнями від візиту. Дуже сподобалося на стадіоні Марійці – дівчинці з Херсону, якій в результаті ворожого обстрілу відірвало ніжку. Також сьогодні мав бути на екскурсії хлопчик Саша із Харківської області, у якого сьогодні день народження. Але у нього на завтра призначена операція на відірваній ніжці, і лікарі побоялися відпускати його, адже він не був на вулиці впродовж останніх двох місяців. Для нього передали подарунок, а також будемо просити, щоб організували ще одну екскурсію для нього та інших дітей, які сьогодні не потрапили на стадіон. Можливо, навіть вдасться пограти у футбол з кимось із футболістів (посміхається).

Щиро дякуємо керівництву ФК «Динамо» (Київ) та всьому футбольному клубу за таку хорошу ініціативу та можливість доторкнутися до улюбленого клубу. Діти отримали масу вражень, а в наші непрості часи позитивні емоції на вагу золота.


Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер