Нанні дебютує у “Динамо-2”

Нанні дебютує у “Динамо-2”

Заміська база в Конча-Заспі зустріла одного з лідерів перегонів і реального претендента на підвищення в класі дощовою погодою. Велика кількість опадів не позначилася на якості смарагдового газону, що не можна сказати про футболістів, високий відсоток браку яких у передачах і прийомах м’яча періодами неприємно здивовував.

Кожну ігрову лінію у Володимира Онищенка посилив гравець першої команди: місце у воротах посів Віталій Рева, в центрі оборони зіграв Горан Саблич, у півобороні відробляв Денис Онищенко, а на гострі атаки таранив “сталеварів” Артем Милевський. Уперше в офіційному матчі “біло-блакитну” футболку одяг аргентинський нападник Роберто Нанні.

Не дивлячись на титанічні зусилля динамівців проявити себе з найліпшого боку (на матчі був присутній президент клубу Ігор Суркіс і головний тренер Олексій Михайличенко), не в багатьох це виходило цього дощового дня. На гострі атаки дуже старалася “трійка” Алієв – Воробей – Милевський, але сильні якості форвардів – висока швидкість і техніка – нівелювало слизьке поле та інколи груба гра опонентів. Малопомітним був і аргентинський дебютант. Хоча одну реальну нагоду відзначитися Роберто мав, але влучив м’ячем у воротаря після флангового прострілу.

Долю зустрічі вирішив гол Артема Милевського у середині першого тайму. Форвард, скориставшись точним пасом Воробея, на швидкості увійшов у штрафну і з 15-ти метрів потужно пробив у правий від воротаря кут.

Наступний матч “Динамо-2” зіграє у четвер 16 жовтня у Бородянці проти місцевої “Системи-Борекс”.

«Динамо-2» - «Сталь» - 1:0 (1:0).

«Динамо-2»: Рева, Башлай, Саблич, Ярмаш, Яценко – кап, Онищенко, Юссуф, Алієв, Нанні, Воробей (Рожок, 72), Милевський. Запасні: Худжамов, Мілько, Пучков, Прошин, Оберемко, Самборський. Тренер Володимир Онищенко.

Гол: Милевський (29).

Попередження: Милевський (14), Онищенко (34, Нанні (85) – Касьянов (45).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер