ЛЧ. «Наполі» – «Динамо»: важлива інформація для вболівальників «біло-синіх»

ЛЧ. «Наполі» – «Динамо»: важлива інформація для вболівальників «біло-синіх»

Згідно з правилами приймаючої сторони, на вхідному квитку на гру має бути розміщена наступна інформація: ім'я, прізвище та дата народження людини, яка буде його пред'являти.

Також пропонуємо до вашої уваги правила поведінки вболівальників на стадіоні «Stadio San Paolo», яких необхідно неухильно дотримуватися:

1. Купуючи квитки, що дозволяють вам перебувати на стадіоні та наближеній до нього території, Ви погоджуєтеся дотримуватися «Правил поведінки на стадіоні», у разі недотримання яких вас буде негайно виведено зі стадіону, а також до вас будуть застосовані санкції згідно з чинними правилами.

Клуб має право відмовити у відвідуванні стадіону людям, які порушують ці правила.

Пам'ятайте, що купуючи квитки, згідно з правилами поведінки ви даєте свою згоду на те, що при вході вас перевірять за допомогою металошукача з метою запобігання потрапляння на стадіон заборонених, незаконних та небезпечних речей. Власник квитка має дотримуватися вказівок стюарда, який може відмовити в допуску на стадіон, якщо ви не будете дотримуватися інструкцій стюарда.

Власники квитків мають зберігати свої квитки до завершення матчу, аж до самого виходу зі стадіону, й бути готовими в будь-який момент показати їх на прохання стюарда або посадової особи клубу.

Прийміть також до уваги, що стюарди S.S. Calcio Napoli's юридично прирівнюються до державних службовців та захищені законом.

Зверніть увагу на таке:

2. Квитки дають особистий доступ на стадіон, вони не можуть бути передані іншим особам. Це можливо лише після персональної реєстрації даних покупця.

3. Зокрема, для того, щоб отримати «Тимчасовий/сезонний квиток», необхідно також мати «Карту вболівальника». «Карта вболівальника» не дає можливості дивитися інші матчі основної або іншої команди «Наполі». Для того, щоб мати можливість дивитися інші матчі, необхідно придбати окремий «Тимчасовий/сезонний квиток», який діє на весь футбольний сезон або лише на один матч.

4. Беручи до уваги положення чинного законодавства, спрямованого на забезпечення безпеки в місцях проведення спортивних заходів, забороняється обмінюватися квитками. Якщо квиток буде використано іншими людьми, а не власником, цей квиток може бути конфісковано.

5. Стюарди, посадові особи клубу, поліція можуть вилучити квитки, які використовуються іншими особами, а не власниками, й за допомогою яких ці особи намагаються отримати доступ на стадіон. Той, у кого буде знайдено такий квиток, буде нести відповідальність відповідно до законодавства.

6. Для того, щоб потрапити на стадіон, необхідно мати при собі документ, що засвідчує особу (ID card, паспорт або ін.), який необхідно буде показати посадовій особі Клубу.

7. Стюарди, посадові особи, поліція можуть попросити показати не лише «Сезонний/тимчасовий квиток», а й також «Карту вболівальника».

8. Усі люди, які мають дійсний квитком та мають доступ на стадіон, повинні зайняти місце, вказане у квитку, їм забороняється пересідати на інші сектори без дозволу стюардів, посадових осіб клубу або поліції. У разі, якщо таку людину буде знайдено в іншому секторі, її буде виведено зі стадіону й вона буде нести відповідальність відповідно до законодавства.

9. З метою підтримки громадського порядку, поліція або посадові особи клубу можуть обмежити доступ або перебування на стадіоні власникам квитків.

10. Клуб може встановлювати захисні конструкції відповідно до розпоряджень УЄФА або ФІФА.

11. Клуб не несе відповідальності за втрату речей, нещасні випадки або травми, якщо тільки він не є винним у цьому.

12. Ворота відкриваються за 3 години до початку проведення матчу.

13. Турнікети на вході дозволяють вільно пройти всім уболівальникам. Для того, щоб уникнути утворення натовпу та довгого очікування на вході, радимо прийти заздалегідь.

14. Розміщення банерів допускається, якщо за 7 днів до проведення матчу було отримано дозвіл на їхню установку. Банери мають бути розміщені як мінімум за годину до відкриття воріт. Без попереднього дозволу поліції можуть бути розміщені прапори з логотипом команди «Наполі» або команди гостей, якщо вони за своїми розмірами не заважають уболівальникам і флагшток яких зроблено з пластичного матеріалу.

15. Люди з обмеженими можливостями, які прийшли на матч, повинні бути розміщені у спеціальному секторі.

Візьміть до уваги, що заборонено наступне:

1. Перебувати у проходах, біля входу та виходу, уздовж аварійних виходів.

2. Чіплятися та лазити по конструкціях стадіону.

3. Завдавати шкоди майну стадіону, його інфраструктурі тощо.

a. Проносити, розпивати або продавати алкогольні напої, за винятком тих, які дозволені у спеціально відведених зонах; приносити шкідливі речовини, легкозаймисті матеріали, лазерні або інші об'єкти, які можуть завдати шкоди іншим людям на стадіоні; напої мають бути у пластикових або паперових стаканах (забороняється проносити напої у скляних пляшках або бляшаних банках); парасольки, шоломи або ремені, на яких є металеві шипи, а також інші матеріали, які можуть завдати шкоди іншим людям.

b. Банери, плакати, мегафони, барабани, документи, друковані матеріали та інші банери заборонені, якщо вони заважають або перешкоджають видимості інших уболівальників, або якщо вони заважають почути аварійні сигнали.

c. Заборонена расова, етична та релігійна дискримінація, а також прояви ксенофобії.

d. Заборонена політична пропаганда, особиста реклама. Заборонена також комерційна реклама, яка суперечить правилам S.S.C.N.

e. Заборонено перебувати на стадіоні у стані алкогольного або наркотичного сп’яніння.

Фан-клуб ФК «Динамо» Київ

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер