Напуття з Хорватії

Напуття з Хорватії

Для півзахисника Огнєна Вукоєвича, який практично без замін відіграв усі матчі цього року, сезон завершився достроково. Через проблеми з паховими кільцями, відпустка в Огнєна розпочалася вже після гри з «Карпатами». Перед матчем «Динамо» з «Маккабі» Вукоєвич зв'язався із клубною прес-службою.

- У першу чергу, хочу побажати нашій команді перемогою завершити футбольний рік. Не все зараз залежить від нас, але на нашому бажанні перемогти це ніяк не має позначитися. Буду уважно дивитися матч по телевізору, потім із хлопцями по телефону обміняємося враженнями. Знаю, вони готують після матчу сюрприз уболівальникам. Дуже важливо перемогти на нашому старому стадіоні, а свої нові перемоги ми пов'язуємо з «Олімпійським». Я там нещодавно був, це чудовий, суперсучасний стадіон!

У мене зі здоров'ям усе гаразд. У Загребі пройшов обстеження, операція не потрібна. Потрібно просто відпочити після важкого року, відновити організм, набратися сил. Користуючись нагодою, хочу подякувати всім нашим уболівальникам за підтримку. Дякую своїм партнерам, тренерам, керівництву клуба. Нехай у нас не все складалося, повірте, ми билися за перемогу в кожному матчі.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер