Напутні слова п'ятирічним футболістам

Напутні слова п'ятирічним футболістам

Київську школу № 170 відвідали видатні в минулому футболісти «Динамо», а нині відомі тренери та функціонери Олег Блохін, Юрій Калитвинцев, Олексій Михайличенко, Володимир Мунтян. Привід дуже важливий – посвята майбутніх школярів, п'ятирічних дітей, у футболісти. Примітно, що серед малюків був і син президента Федерації футболу України Григорія Суркіса В'ячеслав, який займається у футбольній школі «Оболонь». Сам Григорій Михайлович після напутнього слова спостерігав за подіями разом із дружиною із глядацького залу.

Цікаво, що випускниками 170-ї школи було багато динамівців, зокрема, Олександр Шовковський, Владислав Ващук, Сергій Федоров, Сергій Баланчук. Останні двоє вручили дітям їхні перші у житті медалі.

Подарунків у цей день у малюків було стільки, що вони ледве могли підняти всі наповнені пакети та рюкзаки. Про такі приємні миттєвості подбали Федерація футболу України та міста Києва, ФК «Оболонь» та видатні футболісти. А вручили їх почесні гості заходу, висловивши надію, що хтось із дітлахів у майбутньому стане новим володарем «Золотого м'яча».

Яке ж передноворічне свято без Діда Мороза та Снігуроньки? Гості з півночі ставили дітям цікаві загадки на спортивну тему, а ті із задоволенням їх відгадували.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Фото Віктор Перегняк

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер