Наші суперники: «Ференцварош» продовжив переможну серію в чемпіонаті

Наші суперники: «Ференцварош» продовжив переможну серію в чемпіонаті

Як і «біло-сині», всі учасники нашої групи зіграли в суботу. Нагадаємо, матчі заключного туру ЛЧ відбудуться у найближчий вівторок. «Динамо» прийматиме на «Олімпійському» «Ференцварош».

Команда Сергія Реброва в суботу продовжила до чотирьох ігор свою серію перемог у чемпіонаті Угорщини. У 13-му турі «Фраді» грали в гостях з одним із аутсайдерів ліги, «Діошдьором». Гості швидко вийшли вперед – уже на 6-й хвилині рахунок відкрив Батурина. За 10 хвилин арбітр призначив пенальті у ворота «Ференцвароша», який реалізував Руй Педру. Однак ще за чотири хвилини команда Реброва знову повела в рахунку – гол забив його співвітчизник, гравець збірної України Олександр Зубков. Як і в першому епізоді, автором гольової передачі став Роберт Мак.

Як і Зубков, ще один українець, вихованець київського «Динамо» Ігор Харатін вийшов у стартовому складі. Обидва були замінені на 65-й хвилині зустрічі. Узуні, який вийшов на заміну замість Зубкова, на першій же хвилині свого перебування на полі забив гол, який залишився останнім у матчі – впевнена перемога «Ференцвароша» з рахунком 3:1.

Зігравши 11 матчів, «Ференцварош» вже на 7 очок випереджає свого найближчого переслідувача - «Фехервар». На рахунку команди Реброва 9 перемог і 2 нічиї.

«Діошдьор» - «Ференцварош» - 1:3 (1:2)

Склад «Ференцвароша»: Дібус - Ловренчич, Фрімпонг, Ковачевич, Гейстер (Ботка, 70) - Лайдуні (Вечеі, 70), Харатін (Сомалія, 65) - Зубков (Узуні, 65), Болі, Мак - Батурина (Шкварка, 83 ).

Голи: Педру (15, з пенальті) - Батурина (6), Зубков (19), Узуні (66)

***

«Ювентус» після перемоги в Лізі чемпіонів над «Динамо» чекав важливий матч у Серії А – дербі проти «Торіно».

Перед стартовим свистком президент «Старої Синьйори» Андреа Аньєллі вручив Кріштіану Роналду пам'ятну футболку з номером 750 за ювілейний м'яч у кар'єрі, який португалець забив у середу у ворота київського «Динамо».

Однак у дербі з «Торіно» Роналду зовсім не вражав. «Бики» забили швидкий гол вже на 9-й хвилині зустрічі, після чого команда Андреа Пірло довго билася об стіну і не могла принаймні зрівняти рахунок. Гру через червону картку, отриману за претензії до арбітра після фінального свистка в минулому турі, пропускав Мората, пару Кріштіану в нападі склав Дібала.

А найкращим на полі у складі «бьянко-нері» був Куадрадо. На 57-й хвилині його гол не був зарахований через офсайд. На 77-й хвилині він став автором гольової передачі, а рахунок зрівняв Маккені, який вийшов на заміну. Перемогу «Ювентусу» приніс досвідчений центрбек Бонуччі, який за відсутності ще більш досвідченого колеги по амплуа К'єлліні грав з капітанською пов'язкою. Йому асистував все той же всюдисущий Куадрадо.

Перемога дозволила туринському гранду вклинитися до топ-4 після втрати очок деяких конкурентів.

«Ювентус» - «Торіно» - 2:1 (0:1)

Склад «Ювентуса»: Щенсни - Куадрадо, Де Лігт, Бонуччі, Данило (Алекс Сандро, 71) - К'єза, Бентанкур, Рабьо (Маккені, 71), Кулусевскі (Ремзі, 57) - Дібала (Бернардескі, 90+2), Роналду .

Голи: Маккені (77), Бонуччі (89) - Н'Кулу (9)

***

А ось у лідера нашої групи Ліги чемпіонів справи у національному чемпіонаті йдуть зовсім погано. Після розгрому «Ференцвароша» «Барселона» сенсаційно поступилася в Ла Лізі в гостях «Кадісу».

Все пішло не за планом з перших хвилин, коли швидкий гол забив Хіменес. Гості зрівняли рахунок після перерви завдяки автоголу Алькали, однак на м’яч Негредо на 63-й хвилині так і не змогли відповісти. Не допомогли і заміни, дві з яких Рональд Куман провів уже в перерві.

У турнірній таблиці «Барселона» розташовується в кінці першої десятки, набравши 14 очок у 10-ти матчах. Це найгірший старт для «блаугранас» у чемпіонаті Іспанії за останні 33 роки.

«Кадіс» - «Барселона» - 2:1 (1:0)

Склад «Барселони»: Тер Штеген - Дест (Трінкао, 77), Мінгеса (Педрі, 46), Ленгле, Альба - Бускетс (Пьянич, 78), де Йонг - Мессі, Грізманн, Коутіньо (Дембеле, 46) - Брейтвейт.

Голи: Хіменес (8), Негредо (63) - Алькала (автогол, 57)

*фото fradi.hu , juventus.com

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер